مالک شریعتی در مخالفت برداشتن سقف حقوق‌ها: نگذارید مجلس انقلابی حقوق‌های نجومی را قانونی کند/ سال ۱۴۰۰ در وزارت نفت حقوق ۹۳ میلیون تومانی داشتیم

نماینده مردم تهران در صحن علنی مجلس: بر خلاف قانون دائمی است و اخطار اصل ۱۷۵ دارد، چون درآمد دولت را کم می‌کند و دستگاه‌ها می‌توانند هر چقدر خواستند به کارکنان خود حقوق بدهند و اخطار ۱۱۰ نیز دارد و بر خلاف سخنان صریح رهبر انقلاب درباره اختلاف شدید حقوق هاست. اینکه مجلس انقلابی در سال آخر خود سقف حقوق‌ها را بردارد من هشدار می‌دهم این کار به ضرر مجلس و جریان است و مجلس به قانونی کردن حقوق‌های نجومی متهم خواهد شد. من به عنوان رئیس هیات تحقیق و تفحص از حقوق‌های نجومی عرض می‌کنم در خود وزارت نفت در سال ۱۴۰۰ حقوق ۹۳ میلیون تومانی داشتیم. باید سقف قانونی برای حقوق‌ها در نظر گرفته شود.
کد خبر:۱۱۰۱۱۹۰
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار