شکست تلخ عموزاد در فینال و کسب مدال نقره +فیلم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۱۸۴۲
بازی‌های آسیایی هانگژو

شکست تلخ عموزاد در فینال و کسب مدال نقره +فیلم

ملی‌پوش وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان با شکست مقابل حریف مغولستانی از کسب مدال طلا بازماند.

شکست تلخ عموزاد در فینال و کسب مدال نقره +فیلم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در ادامه رقابت‌های روز اول کشتی آزاد بازی‌های آسیایی هانگژو و در وزن ۶۵ کیلوگرم که با حضور ۱۸ نفر برگزار می‌شود، رحمان عموزاد با شکست مقابل حریف مغولستانی از کسب مدال طلا بازماند.

عموزاد در دور اول با نتیجه ۱۲ بر ۶ از سد عباس رحمان‌اُف از ازبکستان گذشته بود، در دور دوم نیز با نتیجه ۲ بر یک مقابل کایکی یاماگوچی از ژاپن به برتری رسید و گام به یک‌چهارم نهایی گذاشت. وی در این مرحله با نتیجه ۶ بر صفر از سد بائووِن وِی‌ از چین گذشت و راهی نیمه‌نهایی شد. عموزاد با برتری ۸ بر یک مقابل باجرانگ، دارنده مدال‌های برنز جهان و المپیک از هند فینالیست شده بود. 

عموزاد برای کسب مدال طلا به مصاف تومور اوچیر‌ تولگا از رفت که با شکست ۱۱ بر یک از کسب مدال طلا بازماند و به مدال نقره بسنده کرد.

پیش از این ابراهیم خواری در وزن ۵۷ کیلوگرم از گردونه مسابقات کنار رفته بود.

کد ویدیو

رقابت‌های مقدماتی ۴ وزن دوم از ساعت ۱۰ صبح فردا به وقت محلی برگزار خواهد شد که یونس امامی در ۷۴، حسن یزدانی در ۸۶، مجتبی گلیج در ۹۷ و امیرحسین زارع در ۱۲۵ کیلوگرم به روی تشک خواهند رفت.

 

انتها پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار