آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۳۱۶۲

رئیس هیات مدیره پرسپولیس: نمی‌دانم یحیی چه زمانی نوتیس داده است؟

رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس گفت: نمی‌دانم چه زمانی یحیی گل محمدی اخطار داده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که قرار بود امروز جلسه  هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با حضور گل محمدی سرمربی تیم برگزار شود اما این اتفاق رخ نداد، حسین شهریاری بعد از این نشست اظهار داشت: صحبتی نشد!

وی در مورد اخطار گل محمدی به باشگاه گفت: نمی‌دانم چه زمانی اخطار داده است؟ قرار بود جلسه باشگاه با حضور خودش برگزار شود که ظاهرا مسافرت بود و جلسه به هفته آینده موکول شد تا خودش بیاید.

رئیس هیات مدیره پرسپولیس در مورد اینکه گل محمدی از پرسپولیس دلخور است گفت: خیر دلخور نیست! هفته آینده که تشریف بیاورند جلسه برگزار می شود.

وی در مورد اینکه چرا پول گل محمدی به حسابش واریز نشده گفت: از باشگاه بپرسید!

شهریاری در مورد اینکه مطالبات گل محمدی به دلیل طلبش بود یا آپشن های قرارداد گفت: دقیق نمی دانم مال کدام است اما مشکل نقدینگی همیشه در استقلال و پرسپولیس وجود دارد. منتظریم تشریف بیاورند و جلسه ای با حضور خودش برگزار کنیم و در باشگاه با او صحبت کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار