کد خبر:۱۱۰۴۳۰۷
با آغاز نخستین هفته المپیک ورزش‌های الکترونیک؛

تاکید رئیس IOC بر راه اندازی المپیک بازی‌های الکترونیک

توماس باخ، رئیس کمیته بین المللی المپیک در سخنرانی خود در مراسم افتتاحیه نشست IOC در بمبئی بر راه اندازی افتتاحیه المپیک بازی‌های الکترونیک تاکید کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی کمیته ملی المپیک و به نقل از کمیته بین المللی المپیک، باخ همچنین خواستار تغییر طرز فکر برای بهره برداری از فرصت‌های هوش مصنوعی شد. وی در خصوص اهمیت روزافزون ورزش‌های الکترونیکی در جنبش المپیک، از جمله اولین هفته المپیک ورزش‌های الکترونیک در سنگاپور در اوایل سال جاری گفتگو کرد.
باخ از کمیسیون تازه تأسیس ورزش‌های الکترونیک Esports به رهبری اتحادیه بین‌المللی دوچرخه‌سواری و رئیس کمیته ملی المپیک و ورزش فرانسه، دیوید لاپارتینت خواست تا ایجاد یک «المپیک بازی‌های الکترونیک» را بررسی نمایند. باخ در این خصوص گفت: "این یک شروع امیدوارکننده بود، اما فقط همین است - یک شروع. مثل هر ورزش دیگری است - پس از شروع امیدوارکننده، مسابقه واقعی هنوز در پیش است. برای شرکت موفق در این مسابقه، از کمیسیون جدید ورزش‌های الکترونیک IOC خواسته‌ام که درباره ایجاد المپیک ورزش‌های الکترونیک تحقیق نماید".
فدراسیون ورزش‌های الکترونیک آسیا از بیانیه توماس باخ، رئیس کمیته بین المللی المپیک، در مورد برنامه ریزی برای ایجاد المپیک بازی‌های الکترونیک در سخنرانی افتتاحیه خود در یکصد و چهل و یکمین نشست IOC در بمبئی، هند استقبال کرد. هفته المپیک ورزش‌های الکترونیک به دنبال مجموعه مجازی المپیک که در سال ۲۰۲۱ راه اندازی شد؛ در سنگاپور برگزار گردید.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار