کد خبر:۱۱۰۴۳۹۹

خُلف وعده سرپرست فدراسیون دوومیدانی در اهدای پاداش مدال‌آوری حدادی

سرپرست فدراسیون دوومیدانی در اهدای پاداش مدال‌آوری حدادی در بازی‌های آسیایی خُلف وعده کرده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، ماه گذشته بود که افشین داوری سرپرست فعلی فدراسیون دوومیدانی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه از یک موضوع جالبی پرده‌برداری کرد.

اصل ماجرا این است که بنا به گفته سرپرست این فدراسیون قرار شد پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جدا از پاداش کمیته ملی المپیک، از طرف فدراسیون دوومیدانی در نظر گرفته شود. به طوری که برای مدال طلا ۲۰۰ میلیون تومان، مدال نقره ۱۵۰ میلیون تومان و مدال برنز ۱۰۰ میلیون تومان پاداش اهدا شود و حتی برای مربیان فرد مدال‌آور، نصف این پاداش داده شود.

در نهایت کاروان هشت نفره دوومیدانی در بازی‌های آسیایی به یک مدال طلا توسط حسین رسولی و یک مدال نقره توسط احسان حدادی در ماده پرتاب دیسک دست یافت.

در شرایطی که سرپرست فدراسیون دوومیدانی به طور تلویحی از پاداش ۱۵۰ میلیون تومانی برای کسی که صاحب مدال نقره بازی‌های آسیایی شود خبر داده بود، اما اکنون در یک چرخش ۱۸۰ درجه‌ای و به دور از حرفه‌ای گری در جلسه‌ای که با احسان حدادی پر افتخارترین دوومیدانی کار ایران در بازی‌های آسیایی داشت به او اعلام کرد بیشتر از صد و بیست میلیون تومان حاضر نیستند به او پرداخت کنند و همین مسئله موجب ناراحتی تنها مدال آور تاریخ دوومیدانی ایران در المپیک شده است.

حال این سوال پیش می‌آید تحت چه شرایطی افشین داوری مقابل اصحاب رسانه و دوربین‌های تلویزیونی از پاداش ۱۵۰ میلیونی برای مدال نقره بازی‌های آسیایی خبر داد، اما اکنون و خیلی راحت حرف خود را نقض می‌کند؟

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار