کد خبر:۱۱۰۴۷۸
بسيج دانشجويي دانشگاه تهران:
چشم میلیونها مسلمان ستمديده به قیام مردم تونس دوخته شده است
دانشجويان بسيجي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران طي نامهاي خطاب به مبارزان تونسي اعلام كردند: چشم میلیونها مسلمان تحت ستم در کشورهای عربی به قیام شما دوخته شده است.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، متن نامه دانشجويان بسيجي دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران خطاب به مبارزان تونسي به شرح زير است:
اقدام شجاعانه مردم تونس در قیام و بیرون راندن دیکتاتور سرسپرده دین ستیز بن علی موجی از شور و شعف را در کشورهای اسلامی به راه انداخته است.
دیگر برای مسلمانان سراسر جهان اسلام ثابت شده که سکولاریزم و لیبرال دموکراسی و سوسیال دموکراسی ثمره ای جز تجاوز به حقوق مسلمین و سیطره کفار بر جان و مال و ناموس مسلمین و فروش حیثیت مسلمانان برای منافع ابرقدرت ها نخواهد داشت.
قیام مومنانه شما نویدبخش آزادی سرزمین های اسلامی از یوغ دیکتاتورهای وابسته و دین ستیز و پیروان اسلام آمریکایی است؛ اسلامی که جز خیانت به مسلمین و مبارزه با روح اسلام که همان استکبارستیزی و اتحاد و انسجام است ثمره ای نداشته است.
امروز جوانان و مردم کشورهای اسلامی با گوشت و خون خویش دریافته اند که مقابله با استکبار و ظلمه و تحقق آزادی و عدالت جز در سایه اسلام ناب محمدی میسر نیست و تنها بر پایه عدالت برآمده از دین است که توانایی مبارزه با حکام سرسپرده، سازشکار و دین ستیز کشورهای اسلامی و نیز ابرقدرت های حامی آنها وجود دارد؛ درسی که مردم ایران از 255 سال زورگویی و دین ستیزی در کشور خویش آموخت و با اخراج دیکتاتور وابسته محمدرضا پهلوی در سایه اسلام عزیز بدان اقدام کرد.
باید بیدار و هوشیار بود که مبارزه پایان نیافته، اخراج دیکتاتور وابسته و دین ستیز گام اول است که باید با مقاومت و حضور شما در صحنه تا قطع همه مظاهر دیکتاتوری، وابستگی و دین ستیزی ادامه یابد.
اتحاد و پیوستگی و پرهیز از تفرقه و هوشیاری در این مقطع سرنوشت ساز بسیار مهم و ضروری است؛ باید دست ایادی استکبار و ظلمه از کشور تونس کوتاه شده و تا تحقق حقوق مردم مسلمان تونس و اجرای آزادانه شریعت رسول الله از هوشیاری و حضور در صحنه خودداری نورزید و جلوی تشتت را با فشردن دست مبارزان اسلام گرایی که سال ها رنج مقابله با ظلم و دیکتاتوری و دین ستیزی را بر خود هموار کردند و بعضی از آن ها سال ها رنج دوری از وطن را برای این مبارزه مومنانه تحمل كردند، بگیرید.
اکنون چشم میلیون ها مسلمان تحت ستم در کشورهای عربی و اسلامی به تجربه و قیام شما دوخته شده و منتظرند تا با الگو گرفتن از شما طعم شیرین آزادی و عدالت اسلامی را در کشورهای خویش احساس کنند؛ دست در دست هم دهید، از تبلیغات و فشار دشمن نهراسید و علیه متجاوزان به حقوق مسلمانان تونس فریاد کنید!
در پایان به جهت قرار دادن فانوس راه، کلامی از امام خمینی به عنوان هدیه ای از جانب دانشجویان مسلمان ایران به مردم و مبارزان آن دیار تقدیم می شود:
«و شما ای مستضعفان جهان و ای کشورهای اسلامی و مسلمانان جهان به پا خیزید و حق را با چنگ و دندان بگیرید و از هیاهوی تبلیغاتی ابرقدرت ها و عمال سر سپرده آنان نترسید و حکام جنایتکار که دسترنج شما را به دشمنان شما و اسلام عزیز تسلیم می کنند از کشور خود برانید و خود و طبقات متعهد زمام امور را به دست گیرید و همه در زیر پرچم پر افتخار اسلام مجتمع و با دشمنان اسلام و محرومان جهان به دفاع برخیزید و به سوی یک دولت اسلامی با جمهوری های آزاد و مستقل به پیش روید که با تحقق آن همه مستکبران جهان را به جای خود خواهید نشاند و همه مستضعفان را به امامت و وراثت ارض خواهید رساند. به امید آن روز که خداوند تعالی وعده فرموده است.»
وصیتنامه امام خمینی صحیفه امام جلد 21 صفحه 447
/انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰