به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی دایی بعد از برکناری از هدایت تیم فوتبال سایپا دیگر بهعنوان سرمربی روی نیمکت مربیگری هیچتیمی ننشسته و به همین دلیل بارها شایعه ممنوعالکاری وی در رسانهها مطرح شده است که هربار توسط فدراسیون فوتبال یا وزارت ورزش تکذیبشده است. در ادامه پس از اینکه دایی گزینه هدایت تیم ملی فوتبال ایران بعد از مارک ویلموتس شد یکباره اسکوچیچ به این سمت منصوب شد تا دایی با انجام یک مصاحبه انتقادی نسبت به عوض شدن گزینهها اعتراض کند و بگوید: «من را از بالا حذف کردند تا گزینه خودشان بهعنوان سرمربی معرفی شود و همه اینها فقط یک شو تبلیغاتی بود تا با نام من بازی کنند!»
در ادامه این ماجرا بهمن سال گذشته بود که خبر حضور علی دایی در تیم فوتبال اورتون انگلیس مطرح شد. او در گفتوگویی با کیکر بعد از اینکه خاطرات قدیمی خود را از حضور در آلمان بازگو کرد، به این سوال درباره پیشنهاد اورتون هم پاسخ داد و تاکید کرد که صحبتهایی با مدیران این باشگاه انجام داده و احتمالا بهعنوان مربی در این تیم مشغول فعالیت خواهد شد؛ موضوعی که بازتاب زیادی در رسانههای ایرانی و حتی آسیایی داشت و خیلیها به این اتفاق پرداختند و دربارهاش مطالبی را منتشر کردند. با اینحال شیوع ویروس کرونا از نوع جهشیافته انگلیسی باعث شد سفر دایی به این کشور در آن مقطع بهتعویق بیفتد. به همین دلیل شهریار و باشگاه اورتون هیچگاه مذاکرهای حضوری انجام ندادند تا بهنظر برسد که این پرونده بسته شده است.
نکته قابلتوجه اینکه بهجز این پیشنهاد خارجی، چندسال قبل پس از باخت سنگین تیم ملی آذربایجان مقابل کرواسی در مقدماتی یورو ۲۰۱۶ مسئولان فدراسیون فوتبال آذربایجان و برتی فوگتس به این نتیجه رسیدند که قطع همکاری، بهترین گزینه پیش رویشان است. گزینه بعدی فدراسیون این کشور بهنظر میرسید علی دایی باشد. فدراسیون فوتبال آذربایجان از طریق واسطهها برای او پیغام فرستاد و ابراز علاقهاش جهت حضور او را در تیم ملی اعلام کرد که محمد، برادر علی دایی در گفتوگویی این خبر را تایید و تاکید کرد که صحبتهایی انجام شده ولی دقیقا معلوم نیست که چه پیش خواهد آمد. درنهایت آن زمان حضور دایی در آذربایجان منتفی شد.
با اینحال طبق شنیدهها در مدت اخیر دایی مورد توجه دو تیم باشگاهی از کشورهای آذربایجان و قزاقستان برای سرمربیگری قرار گرفته است اما ترجیح داده برای ماندن درکنار خانواده خود در ایران و برخی فعالیتهای اقتصادی این پیشنهادها را نپذیرد و فعلا دور از فوتبال باشد. گفتنی است تیم قزاق در مرحله مقدماتی لیگ قهرمانان اروپا حضور دارد.
فرهیختگان
[snews] => [bimg] => 1441857_862.jpg [tmpl] => [sdate] => 14000429095829 [pdate] => 14000429095649 [udate] => 0 [sendby] => m.mehrdana [publishby] => m.mehrdana [updateby] => [service_id] => 10 [cat_id] => 55 [sec_id] => 184 [status] => P [lang] => FA [hint] => [author] => [author_id] => 0 [source] => 0 [most_view] => 1 [comments_view_status] => 1 [comments_form_status] => 1 [conf] => [news_type] => 1 ) [extra_content] => Array ( [cid] => 950378 [ostan] => 0 [typist] => [country] => [promise_date] => 0 [access_level] => 0 [promise_date_type] => [meta_keywords] => [slugs] => ) [related_content] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1105282 [title] => حمایت از کسب و کارها به همت بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام در آذربایجان غربی [pdate] => 14020730100759 [service_id] => 3 ) ) [related_content_v2] => Array ( [1] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1105282 [title] => حمایت از کسب و کارها به همت بنیاد برکتِ ستاد اجرایی فرمان امام در آذربایجان غربی [pdate] => 14020730100759 [service_id] => 3 [rutitr] => [author] => [author_id] => 0 [news_type] => 2 [relation_type] => 1 [order] => 1 [lead_img] => /files/fa/news/1402/7/29/2093065_766.jpg ) ) ) [media] => Array ( ) [view_images] => Array ( [bimg] => /files/fa/news/1400/4/29/1441857_862.jpg ) [news_field] => Array ( [0] => Array ( [filed_id] => 1 [filed_name] => نوع خبر [filed_type] => C [filed_value] => ) ) [smarty_keys] => Array ( ) [live_blog] => Array ( ) [tags] => Array ( [0] => Array ( [tag] => علی دایی [id] => 2821123 [tag_id] => 2703 ) [1] => Array ( [tag] => سایپا [id] => 2821124 [tag_id] => 2934 ) [2] => Array ( [tag] => اذربایجان [id] => 2821125 [tag_id] => 25321 ) ) [image_tag] => Array ( ) [documents] => [comments] => Array ( ) [comments_stats] => Array ( ) [sepehr_keys] => Array ( ) ) 1به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،
دکتر محمد مخبر با اشاره به لزوم ارتقای شاخص های آموزشی و پرورشی در مناطق
محروم و کمتر توسعه یافته، افزود : آموزش و پرورش یکی از اساسی ترین
مسائل کشور است و رشد شاخص های آموزشی و پرورشی در مناطق محروم از اهمیت
بالایی برخوردار است .
وی با تاکید بر اینکه دانش آموزان ما
در مناطق محروم با مشکلات جدی مواجه هستند ، خاطرنشان کرد: از دو سال گذشته
با محوریت آموزش و پرورش برخی از دستگاهها هماهنگ شدند تا در زمینه
محرومیت زدایی اقدامات منسجمی داشته باشند .
وی گفت: ستاد
اجرایی فرمان حضرت امام نیز که از گذشته در زمینه مدرسه سازی فعال بوده و
متعهد به ساخت 1000 مدرسه در سراسر کشور است، تاکنون توانسته 800 مدرسه را
احداث و تحویل آموزش و پرورش دهد .
مخبر افزود: این ستاد حتی
در زمینه آموزشی نیز کمک هایی به وزارت آموزش و پرورش در مناطق محروم و
کمبرخوردار داشته است و در زمینه سلامت دانش آموزان نیز طرح هایی را به
اجرا گذاشته است .
وی گفت: تا پایان سال جاری 200 مدرسه دیگر در مناطق محروم احداث می شود و این مناطق شاهد رشد شاخصهای آموزشی و پرورشی خواهند بود.
ستاد
اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در پی توصیه رهبر معظم انقلاب برای ساخت 1000
مدرسه در مناطق محروم کشور، از طریق بنیاد برکت، تا کنون ساخت بیش از 800
مدرسه را به پایان رسانده و تا پایان سال جاری، 1000 مدرسه را به طور کامل
تکمیل خواهد کرد. به گفته مسئولان بنیاد برکت، پس از پایان ساخت هزار مدرسه
هم، بنیاد برکت تلاش خواهد کرد تا پیش از سال 1400، هزار مدرسه دیگر در
مناطق محروم کشور بسازد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو در چارچوب موافقتنامه تبادل زندانیان بین ایران و جمهوری آذربایجان و با تلاش و پیگیریهای مستمر سفارت جمهوری اسلامی ایران در باکو، ظهر امروز تعدادی از زندانیان ایرانی محبوس در زندانهای جمهوری آذربایجان برای ادامه محکومیتهای خود به ایران منتقل شدند.
مسئول امور کنسولی سفارت ایران در جمهوری آذربایجان در جریان انتقال زندانیان مذکور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این بیست و چهارمین مرحله انتقال محکومان بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان است.
سید ناصر میرجمالی افزود: ۲۲ نفر از زندانیان محبوس در زندانهای جمهوری آذربایجان در مرز آستارا تحویل مراجع قضایی جمهوری اسلامی ایران شدند.
به گفته وی، زندانیان مبادله شده مذکور بلافاصله توسط یک دستگاه مینیبوس به اردوگاه حویق در حدفاصل شهر آستارا و تالش منتقل میشوند.
مسؤول گفت: زندانیان پس از طی مراحل قرنطینه بهداشتی و سلامت برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع امنیتی و قضایی مربوطه میشوند.
مسؤول امور کنسولی سفارت ایران در جمهوری آذربایجان با اشاره به اینکه بیشتر زندانیان ایرانی در آذربایجان به جرایم و اتهامات مرتبط با مواد مخدر دستگیر و زندانی شدهاند، افزود: اکنون ۱۵۵ نفر از زندانیان جمهوری اسلامی ایران در زندانهای جمهوری آذربایجان محبوس هستند.
میرجمالی گفت: با رایزنیهای سفارت ایران در جمهوری آذربایجان مبادله زندانیان محبوس در زندانهای جمهوری آذربایجان در دستور کار گرفته است.
وی آغاز مبادله زندانیان محبوس در زندانهای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را از سال ۷۸ عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به قوانین سختگیرانه دولت آذربایجان در برخورد با عاملان و مباشران مواد مخدر، به تمام هموطنانی که قصد سفر به جمهوری آذربایجان دارند توصیه میشود به منظور حفظ حرمت و شئون خود و خانواده و دوری از مجازاتهای سختگیرانه و حبسهای طولانی مدت با آگاهی از قوانین و مقرارت داخلی دولت جمهوری آذربایجان اقدام به مسافرت کنند.
مسؤول امور کنسولی سفارت ایران در جمهوری آذربایجان خاطرنشان کرد: مسافران از حمل بستههای ناشناخته توسط افراد ناشناس در هر شرایطی خودداری کنند.
به گفته وی، به همراه داشتن مواد مخدر و قرصهای روانگردان به هر دلیل و با هر مقدار در جمهوری آذربایجان جرم محسوب میشود.
مبادله زندانیان مذکور با حضور مسؤول امور کنسولی سفارت ایران در جمهوری آذربایجان، رئیس اداره زندان آستارا، ماموران نیروی انتظامی، مرزبانی و جمعی از مسیولان مربوطه انجام شد.