کد خبر:۱۱۰۵۸۷
حدادعادل:
خروش مردم تونس و مصر الهام گرفته از انقلاب اسلامی است
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس تصریح کرد: خروش امروز مردم مسلمان در کشورهای تونس و مصر الهام گرفته از انقلاب اسلامی است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از قم، دكتر غلامعلي حدادعادل پیش از ظهر امروز طی سخنانی در همایش «نقش انقلاب اسلامی در بیداری ملت ها» که در سالن همایش های مجتمع آموزش عالی فقه قم برگزار شد ، با تاکید بر این که اهمیت و عظمت انقلاب اسلامی روز به روز در دنیا بیشتر مشخص می شود، تصریح کرد: این غوغایی که الان در جهان عرب افتاده است و ما شاهد خروش مردمی در کشورهای مصر و تونس هستیم؛ همه الهام گرفته از انقلاب اسلامی است.
وی همچنین با بیان اینکه وجود و بقای این انقلاب مرهون هدایت ولی فقیه بوده است، گفت: امام و رهبری از اسلام درکی حکومتی و سیاسی داشتند و این درس مهمی است که ما باید به آن همواره توجه داشته باشیم.
حدادعادل با بیان اینکه دشمن شناسی و تشخیص اصل و فرع در مسائل درسی است که ما باید از سیره امام و رهبری بیاموزیم، خاطرنشان کرد: حضرت امام به خوبی تشخیص داده بودند که دشمن اصلی مسلمین آمریکا و اسرائیل هستند و لذا آن بزرگواران به خوبی اهم و مهم ها را در جهان اسلام درک می کردند.
رئيس كميسيون فرهنگي مجلس یادآور شد: مقام معظم رهبری هم این گونه هستند کما این که در قضایای سیاسی داخلی که عده ای پیش ایشان می آیند و راجع به مسائل جزیی در کشور و نقل قول های برخی افراد چیزهایی می گویند معظم له بر این نکته تاکید می کنند که بنده بیشتر از شما در جریان مسائل هستم منتها این ها را جزو مسائل اصلی نمی دانم ضمن اینکه توجه به این مسائل فرعی ما را ممکن است از مسائل اساسی تر غافل کند.
وی با تاکید بر این که مشکل دنیای غرب امروز با ما خلاصه در مسئله سکولاریسم می شود، ابراز داشت: آمریکایی ها و غربی ها و هواداران آنها در کشورهای اسلامی به دنبال تجویز اسلام سکولار هستند و حال آن که امام (ره)، اسلامی به ما معرفی کرد که علاوه بر توجه به مسائل فردی و ایمانی یک دین اجتماعی و سیاسی است.
حدادعادل با اشاره به این که یکی از شاخصه های سیره امام و رهبری درک درست از مفهوم امامت و ولایت می باشد، گفت: مفهوم درست امامت و ولایت به هیچ وجه خلاصه در عواطف و احساسات صرف و محبت و عزاداری ها نمی شود.
رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با تاکید بر اخلاص والای امام و اینکه همه کارها را بر اساس تکلیف شرعی انجام می دادند، افزود: کسی که در عالم سیاست دچار منیت ها، غرور و دنیا طلبی شود بی شک پایش می لغزد و حال آن که حضرت امام (ره) حقیقتا در همه کارهایش اخلاص برای خدا موج می زد.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به ساده زیستی و تواضع حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری بیان داشت: شما این ساده زیستی را با دنیا طلبی و ثروت های اندوخته و تفریحات آن چنانی سران کشورهای اسلامی مقایسه کنید تا ببینید چرا امام و رهبری امروز در بین ملت های مسلمان محبوب ترین اشخاص هستند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به زمان شناسی و دقت نظر در مسائل گوناگون از سوی حضرت امام و مقام معظم رهبری گفت: در هر عصری یکی از علمای آن دوره شاخص و الگو برای طلاب به ویژه طلاب جوان هستند و امروز حقا رهبر معظم انقلاب این ویژگی را دارند.
حدادعادل تاکید کرد: روحانی امروزی باید سعی کند که مثل ایشان باشد نه اینکه فقط به دروس سنتی حوزه اکتفا کرده و از مسائل روز جهان بی اطلاع باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰