کد خبر:۱۱۰۷۳۲۷

جلسه قلعه‌نویی و نبی در خصوص برنامه‌های تیم ملی فوتبال

امیر قلعه نویی سرمربی و محمد مهدی نبی مدیر تیم ملی فوتبال کشورمان نشستی را برگزار کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اردوی آتی تیم ملی فوتبال کشورمان برای ۲ بازی مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل هنگ‌کنگ و ازبکستان قرار است از ۲۰ آبان آغاز شود.

به همین منظور مهدی نبی، مدیر تیم ملی و نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال امروز جلسه‌ای را با امیر قلعه‌نویی، سرمربی این تیم  در مورد برنامه‌های پیش رو برگزار کردند.

قرار است آنها به زودی نشستی را هم با مدیران سازمان لیگ برگزار کنند و احتمال ضعیفی وجود دارد بازهم برنامه‌های دیدارهای لیگ برتر دستخوش تغییر شود.

تیم ملی ۲۵ آبان مقابل هنگ‌کنگ قرار می‌گیرد و روز 27 آبان برای بازی با ازبکستان که در تاریخ ۳۰ آبان برگزار می‌شود، راهی تاشکند خواهند شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار