کد خبر:۱۱۰۸۴۵۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

دستیار: نیازمند بازی‌های تدارکاتی جهت آماده‌سازی تیم ملی هستیم +فیلم

سرمربی تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر ایران گفت: تیم ملی نیاز دارد مانند دیگر تیم‌ها با تمام دنیا بازی‌های تدارکاتی انجام می‌دهد ماهم در حد توان بازی‌های تدارکاتی برای بچه‌های تیم ملی برگزار کنیم.

دستیار: نیازمند بازی‌های تدارکاتی جهت آماده‌سازی تیم ملی بسکتبال هستیم +فیلم
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، «محمدرضا دستیار» سرمربی تیم‌ملی بسکتبال با ویلچر ایران که در بازی‌های آسیایی هانگژو چین  موفق به کسب مقام سوم این دور از رقابت‌ها شد درباره سطح و روند مسابقات اظهار داشت: در بخش بازی‌های آسیایی، رقیبان سفت و سختی  مانند کره جنوبی و ژاپن داریم که در سطح یک آسیا هستند. در ادامه چین و تایلند را داریم که در مقابل ما خیلی خوب بازی کردند. البته که تایلند را دسته‌کم نگرفتیم و در این بازی تمام بازیکنان خود را بازی دادیم که بتوانند بازی کنند چرا که به این تورنمنت آماده بودند.

او در ادامه گفت: در مقابل تایلند فشار صد در صدی نگذاشتیم؛ و در کل به دنبال این بودیم که همه بازیکنان به خصوص جوانان تجربه بازی را داشته باشند. اما وقتی وارد تورنمنتی به مانند بازی‌های آسیایی هانگژو می‌شویم که در همان ابتدا با افغانستان، بعد چین و درادامه با تایلند و فلیپین روبرو می‌شویم، البته افغانستان و فلیپین سطح پایینی داشتند، اما نکته اینجاست که به دلیل برنامه ریزی اشتباه برای حضور در دهکده رقابت‌ها یک روز تمرینی خود را از دست دادیم وبا تنها یک روز تمرین به مصاف افغانستان رفتیم؛ و ملی‌پوشان از لحاظ بدنی آماده  مسابقه نبودند. شرایط آن‌طور هم نبود که بتوان با تیم‌های حاضر در دهکده رقابت‌ها بازی برگزار کنیم تا بچه‌ها با شرایط زمانی و مکانی مسابقات آشنا شوند.

سرمربی تیم ملی بسکتبال با ویلچر در ادامه در خصوص جدال با ژاپن خاطرنشان کرد: در بازی با ژاپن مجبور شدیم با ترکیب دوم خود که اغلب از بازیکنان جوان بودند را وارد بازی کنیم. اما شرایط به گونه‌ای پیش رفت که به دلیل استرس، رفتن فینال، گرفتن پاداش و یا بازی با نا یب قهرمان پارالمپیک تمام اینا باعث شد که حتی مرتضی عابدینی که کوله‌ باری از تجربه را با خود داشت تحت تاثیر این شرایط قرار گرفته بود.

دستیار درباره مسابقات انتخابی و شانس صعود به  پارالمپیک گفت: مسابقات انتخابی این بار، خیلی سخت شده است. از ۱۲ به ۸ تیم کاهش یافته است و سهمیه آسیا به یک رسیده است، و ما برای گرفتن این یک سهمیه باید بجنگیم. تیم ملی ما در هر صورت شانس صعود به پارالمپیک را چه در گرفتن سهمیه آسیا و چه در شانس مجدد دارد. اما باید مسئولین به ما باور داشته باشند، با یک شکست یا دو شکست از نتایج این تیم نترسند و اجازه بدهند که بکستبال با ویلچر کار خود را انجام بدهد. تیم ملی ما نیاز دارد مانند دیگر تیم‌ها که با تمام دنیا بازی‌های تدارکاتی انجام می‌دهند ماهم در حد توان بازی‌های تدارکاتی برای بچه‌های تیم ملی برگزار کنیم. تا مثل گذشته بدون آمادگی وارد مسابقات اصلی نشویم. من به عنوان سرمربی این تیم خیلی امیدوار به کسب سهمیه پاراالمپیک هستم و به شاگردانم ایمان دارم.

وی در پایان در خصوص برنامه‌های تیم ملی گفت: فدراسیون ما یک فدراسیون چند رشته است، و رشته‌هایی مانند دوومیدانی، شنا، والیبال و بسکتبال رشته‌هایی طلایی هستند، و باید حقمان را بگیریم. به امید خدا اول تمام حواس خودمان صرف انتخابی المپیک کنیم و سپس به بازی‌های تدارکاتی خواهیم رسید که اگر به عنوان سرمربی ماندنی شوم، برنامه‌ ام را به فدراسیون خواهم داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار