آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۰۸۶۳۵
مسابقات کاپ آزاد مدیترانه؛

ناک اوت موی تای کار یونانی توسط محمدزاده در کمتر از ۲۰ ثانیه/ برنز "وای کرو" به احمدی رسید

تیم دو نفره پیشکسوتان موی تای ایران در پیکار‌های کاپ آزاد مدیترانه ۲۰۲۳، برای نخستین بار در تاریخ این رشته موفق به کسب دو مدال طلا و برنز شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت‌های قهرمانی و کاپ آزاد موی تای مدیترانه طی روز‌های ۱۰ تا ۱۴ آبان ماه با حضور ۱۶ کشور به میزبانی شهر آتن یونان برگزار شد که در پایان و در بخش پیشکسوتان کاپ آزاد، تیم کشورمان توسط هادی محمدزاده به مدال طلا رسید و حسین احمدی نیز مدال برنز وای کرو را بر گردن آویخت.

روز یکشنبه ۱۴ آبان ماه در رقابت‌های وزن ۸۵- کیلو رده پیشکسوتان، هادی محمدزاده در مصاف با "گیرگوس کورانوس" از کشور میزبان در کمتر از ۲۰ ثانیه با ناک اوت، پیروز میدان شد و مدال طلای این وزن را به خود اختصاص دهد.

همچنین در وای کرو (اجرای فرم) پیشکسوتان، غلامحسین احمدی صاحب مدال برنز شد.

گفتنی است آرمین فرحبخش نیز به عنوان تنها داور اعزامی کشورمان در این پیکار‌ها به قضاوت پرداخت.

لازم به ذکر است جواد نصیری نماینده موی تای ایفما در ایران و نایب رییس فدراسیون موی تای آسیا سرپرستی تیم دو نفره کشورمان را در این پیکار‌ها برعهده داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار