مصري ها مراقب گروه هاي دست نشانده غربي باشند
اخوان در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به تحولات اخير منطقه گفت: جهان عرب منبعث از تفكرات متفكران مصري است و تحولات تونس نيز از نظر بسياري تحت تاثير انديشمندان مصري قرار دارد
اين كارشناس مسائل حقوقي افزود: تحولاتي كه امروز در كشورهاي عربي مي بينيم روندي كاملا طبيعي دارد كه ناشي از اعتراض مردم مسلمان و تحت تاثير مكتب هاي فكري حاكم بر مجموعه هايي نظير الازهر است.
رئيس سازمان بسيج حقوقدانان در ادامه تصريح كرد: گر چه اين نگراني در همه اعتراضات مردمي وجود دارد كه گروه هاي افراطي حاكميت اين تحول را به نفع خود مصادره كنند.
اخوان با تاكيد بر لزوم هوشياري مردم مصر افزود: اين حركت در حال حاضر كاملا خود جوش صورت گرفته و برگرفته از مردمي است كه حب اهل بيت (ع) را دارند و بايد تلاش كنند روند امور مصر به طور طبيعي سپري شود و گروه هاي دست نشانده غربي رهبري را به دست نگيرند.
كارشناس مسائل حقوقي با بيان اينكه مردم مصر فرهنگ بالايي دارند، اما آنچه طي سه دهه در كشور مصر شاهد بوديم، احتمال نفوذ جريانات انحرافي را افزايش داده است، اذعان داشت: مصر آمادگي تحول در جهان اسلام را دارد و الگويي براي بسياري از كشورهاي اسلامي است.
رئيس سازمان بسيج حقوقدانان افزود: مقايسه جرياني موسوم به جريان سبز كه سال گذشته باعث ايجاد اغتشاشاتي در كشور شد و البته مورد حمايت افراد وابسته به غرب نيز بود با مردم خداجوي مصر قياسي مع الفارغ است.
اخوان در پايان تاكيد كرد: مردم مصر با يك حركت اسلامي مقابل نظامي ايستادند كه ديكتاتوري را سرلوحه كار خود قرار داده بود، اما سال گذشته رهبران منحرف در صدد بودند تا با سوءاستفاده از احساسات پاك مردم نظامي وابسته به غرب را برپا كنند./انتهاي پيام/