آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۰۵۸۱

انتشار فهرست دارو‌های ممنوعه سال ۲۰۲۴ توسط آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ

آژانس جهانی مبارزه با دوپینگ (WADA) فهرست ممنوعه سال ۲۰۲۴ میلادی خود را منتشر کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پس از یک دوره مشاوره گسترده توسط WADA، لیست ممنوعه ۲۰۲۴ منتشر شد. این به ورزشکاران و کادر فنی امکان کافی می‌دهد تا خود را از تغییرات آگاه کنند، دارو‌هایی را که استفاده می‌کنند مرور و در صورت نیاز قبل از تاریخ مسابقات، برای معافیت استفاده درمانی (TUE) درخواست دهند.

فهرست بروز شده از ۱ ژانویه ۲۰۲۴ اجرایی می‌شود.

در فهرست ۲۰۲۴، ماده ترامادول گنجانده شده است که در این فهرست ممنوع خواهد شد. ترامادول یک ضد درد اپیوئیدی است و تحت این عنوان به دلیل خطرات وابستگی فیزیکی، اعتیاد به مواد افیونی و مصرف بیش از حد طبقه بندی می‌شود.

دیوید هیلی مدیر ارشد پزشکی، علوم و پزشکی WADA مارک استوارت، مدیر ارشد توسعه عملیات ITA و تیم آموزشی ITA انگلستان، در وبیناری تحت عنوان «آنچه برای سال ۲۰۲۴ باید بدانید» این موضوع را بررسی خواهند کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار