قيام ملت مصر، اسلامي و ضد استكباري است
کد خبر:۱۱۱۰۷۷
ترقي در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

قيام ملت مصر، اسلامي و ضد استكباري است

دبير بين الملل حزب موتلفه اسلامي گفت: ماهيت قيام ملت مصر كاملاً اسلامي و ضد استكباري بوده و در جهت حمايت از مردم فلسطين است.
حميدرضا ترقي در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به تحولات اخير منطقه اظهار داشت: تحولات مصر ريشه اسلامي و اعتقادي دارد و با سياست‌هاي دولت مصر مبني بر حمايت از رژيم صهيونيستي و وابستگي آن به دولت آمريكا متضاد است.
 
وي افزود: به نظر مي رسد حركتي كه امروز در مصر شاهديم به مثابه انرژي متراكمي است كه طي سال‌هاي گذشته انباشته شده و در اثر شرايط منطقه، بخصوص تونس فرصت انتشار يافته است.
 
دبير بين الملل حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه عوامل متعددي در رسيدن ملت ها به نقطه جوش تاثير دارد، اظهار داشت: وقتي ملت مصر به اين نيتجه رسيد كه عزت دوران گذشته‌اش به تحقير تبديل شده است و به خاطر عملكرد مسئولان دولت به خيانت به اعراب متهم شده است، به دنبال فرصت مناسبي براي ابراز مخالفت‌ خود رفت.
 
ترقي قيام مردم مصر را واكنشي به لكه دار شدن غيرت ديني در اثر وابستگي‌ به آمريكا عنوان كرد و افزود: اقدامات دولت مصر عليه مردم غزه و حمايت از اسرائيل نيز يكي ديگر از عوامل تاثيرگذار بر تحريك احساسات ديني مردم بود.
 
اين فعال سياسي پيش بيني تشكيل حكومت اسلامي در مصر را امري دشوار خواند و اظهار داشت: مردم مصر رهبري متحد و منسجمي ندارند و فشار غرب بر اين كشور اجازه نمي دهد كه حكومت اسلامي در مصر تشكيل شود؛ هر چند بازسازي حكومت مصر مبني بر تامين دموكراسي خود اقدام مثبتي به شمار مي رود.
 
وي با اشاره به قياس قيام مردم مصر با اغتشاشات سال گذشته در ايران از سوي برخي از افراد تصريح كرد: تحركات مذبوحانه عده‌اي از مخالفان 8 مارس در لبنان مشابه اغتشاشات ايران بود، اما قياس قيام ملت مصر با اغتشاشات سال گذشته توهمي بيش نيست.
 
ترقي تاكيد كرد: قيام مردم، مصر اسلامي و ضد استكباري است، در حالي كه اقدامات حاميان سبز در روز عاشورا ماهيت ضد اسلام  اين جريان را نشان داد؛ همچنين مردم مصر در قيام خود به دنبال حمايت از حقوق مردم فلسطين و مقابله با رژيم صهيونيستي هستند؛ به عبارت ديگر جنبش سبز نقطه مقابله قيام مردم مصر است.
 
دبير بين الملل حزب موتلفه اسلامي در پايان با تاكيد بر اينكه آمريكا تلاش مي كند قيام ملت مصر را با حاكم كردن يك نظام سكولار مصادره كنند، خاطرنشان كرد: البرادعي مهره‌ سفيد آمريكاست تا انقلاب مصر را مصادره كرده و اهداف خود را پيگيري كند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار