ذوب آهن در انديشه تكرار برتري بر مس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۱۰۱
ديدارهاي معوقه ليگ برتر فوتبال؛

ذوب آهن در انديشه تكرار برتري بر مس

نمايندگان نصف جهان امروز ديدارهاي معوقه خود از هفته چهاردهم و نوزدهم را برگزار مي‌كنند كه ديدار ذوب آهن و مس كرمان با توجه به حاشيه‌هايي كه داشت، مي‌تواند از ديدارهاي جذاب امروز باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، سپاهان و صبا در حالي به مصاف هم مي روند كه سفيد مشكي پوشان قم به دنبال كسب امتياز از ديدار خانگي هستند؛ چرا كه اين پيروزي مي تواند با چند پله صعود در جدول رده بندي ليگ برتر همراه باشد.

صباي قم كه پس از حضور ويسي بر روي نيمكت مربيگري خود چند هفته اي است خوب نتيجه مي گيرد، اميدوار است با تكرار كارهاي تاكتيكي كه در هفته هاي اخير ارائه داده است و با استفاده از امتياز ميزباني و حضور هواداران پر شورش، سپاهان را شكست دهد. 

در طرف ديگر اين ميدان، قلعه نوعي و شاگردانش براي پيروزي در اين ديدار و تثبيت جايگاه خود در مكان دوم جدول رده بندي جام خليج فارس دندان تيز كرده اند و اجازه اجراي برنامه هاي تاكتيكي را به بازيكنان صبا نخواهند داد.

زردپوشان پايتخت با در اختيار داشتن مهره هاى باتجربه، در شرايط سخت نيز فشار مهاجمان صبا را تحمل مي كنند و به راحتي به حريف خود امتياز نمي دهد.

بايد ديد اين ديدار با چه نتيجه اي به پايان مي رسد؟ آيا قهرمان فصل گذشته ليگ برتر با شكست نماينده قم به روند صعودي خود ادامه مي دهد يا اين مربي جوان صبا است كه با تفكرات خود برنامه هاي قلعه نوعي را خراب كرده و زردپوشان را با شكست بدرقه مي كند؟

در ديگر ديدار امروز از هفته نوزدهم ذوب آهن صدرنشين به مصاف نماينده كرمان مي رود تا ثابت كند كه پيروزي اش در ديدار جنجالي چند هفته پيش اتفاقي نبوده است و بدون نياز به كمك داور نيز مي تواند مس را شكست دهد.

شاید وقتى ذوب آهنى ها در آن دیدار - که با خود حرف و حدیث هاى بسیارى را به همراه داشت - 1 بر صفر حریف کرمانى خود را بردند، هرگز فکرش را هم نمى کردند که با وجود پیروزى، یک روز باید با حریفى دیدار کنند که از بازى با او چندان دل خوشى نداشته و ندارند.

سعید بخشى زاده به خاطر اشتباه فاحشى که در آن بازى براي جلوگيري از تكرار ضربه پنالتى ادینهو مرتکب شد، هم خودش تاوان سختى را متحمل گرديد و هم تاوان دشوارى را براى اصفهانى ها رقم زد.

مس و مرفاوى بعد از آن بازى خاص، مدعى پیروزى در مقابل حریف خود بودند که چنانچه داور بازى مرتکب آن اشتباه نمى شد، حالا شرایط آنها در جدول رده بندى به گونه دیگرى بود.

آنها پس از آن شکست پرحرف و حدیث اعلام کردند که چنانچه بازى تکرار شود، هرگز بازنده آن نخواهند بود و این در حالى است که خود اصفهانى بدفعات عنوان کرده اند که اگر ۱۰ بار دیگر هم در مقابل مس قرار بگیرند، در هر ۱۰ بازى برنده آن خواهند بود؛ همین رجزخوانى هاست که باعث شده حساسیت بازى امروز در نزد دو تیم دوچندان شود.

به نظر مى رسد که ابراهیم و تیمش شرایط خوبى دارند؛ ضمن اینکه آنها در بازى امروز بر روى حضور تماشاگران خود در ورزشگاه فولادشهر هم حساب ویژه اى را باز کرده اند، هر چند که مس هم حریف آسانى براى آنها نخواهد بود./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار