آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۲۳۱۹

مقام سعودی: هر کاری کردیم مسی قانع نشد

مسئول نقل و انتقالات لیگ عربستان از تلاش بی نتیجه برای جذب قهرمان جام جهانی صحبت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سعد الذیذ مسؤول نقل و انتقالات لیگ عربستان از روز گذشته درباره جذب فوتبالیست‌های سرشناس دنیا مثل رونالدو، نیمار و بنزما صحبت کرد و جزئیاتی از انتقال این فوتبالیست‌ها فاش کرد که سوژه رسانه‌ها شد.

این مقام سعودی ابتدا درباره پرونده سنگین انتقال رونالدو به لیگ عربستان صحبت کرد و مدعی شد که النصر ریالی برای جذب این بازیکن بزرگ هزینه نکرده و تمام هزینه‌ها از سوی صندوق سرمایه گذاری عربستان پرداخت.

مسؤول نقل و انتقالات فوتبال عربستان در جدیدترین اظهاراتش درباره ناکامی باشگاه الهلال و صندوق سرمایه گذاری از جذب لیونل مسی اسطوره آرژانتینی صحبت کرد.

این مقام سعودی، گفت: ما به عنوان نماینده صندوق سرمایه گذاری در تابستان گذشته دوبار به صورت جدی با لیونل مسی و پدرش وارد مذاکره شدیم و هر چه در توان داشتیم برای انتقال این بازیکن بزرگ به لیگ کردیم.

وی افزود: در ابتدا مذاکرات مثبت بود، ولی با ورود اینتر میامی آمریکا به این رقابت همه چیز تغییر کرد و هر کاری کردیم، ولی مسی قانع نشد تا به الهلال بیاید.

مسی تابستان گذشته راهی اینتر میامی آمریکا شد. الهلال پیشنهاد ۵۰۰ میلیون دلاری به مسی داد، ولی فایده نداشت و این بازیکن حاضر نشد به لیگ عربستان بیاید.

انتهای پیام/

برچسب ها:
الهلال مسی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار