کد خبر:۱۱۱۲۸۵
کشف اثر انگشت با استفاده از پارچه
محققان اسکاتلندی شیوه جدیدی را برای برداشتن اثر انگشت از روی سطوح ناصاف ابداع کردهاند.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از اسکاتسمن، این محققان با توجه به مشکلات پلیس برای برداشتن اثر انگشت از روی اجسام و سطوح مختلف در صحنه های جرم، شیوه جدیدی را برای انجام این کار ابداع کردند که می توان حتی از روی سطوح ناصاف نیز اثر انگشت برداشت.
در این شیوه، متخصصان یک تکه پارچه را در اتاق خلاء قرار داده و سپس لایه نازکی از طلا بر روی آن قرار می دهند.
در مرحله بعد زینک روی پارچه ریخته شده و به آن می چسبد، اما این ماده در قسمت هایی از پارچه که هرگونه برآمدگی یا اثر انگشتی وجود داشته باشد، نمی چسبد و به این ترتیب می توان اثر انگشت ها را شناسایی کرد.
پس از شناسایی این اثر انگشت ها، دستگاهی به نام VMD آنها را از روی پارچه چاپ می کند.
علاوه بر این، آنها دریافتند که پارچه هایی همچون ابریشم یا نایلون که در هر میلی متر بیشتر از سه پیچ یا برجستگی دارند، برای گرفتن کامل اثر انگشت موثرترند.
این محققان با اشاره به اینکه این شیوه ممکن است تمام موارد جرم را حل نکند، اما امیدوارند بتوان با استفاده از این تکنیک معمای جرم های بزرگ را حل و مجرمان را دستگیر کنند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰