آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۳۲۷۸

امیری: هیچ ترسی از النصر نداریم/ برای بازگشت عجله کردم، مصدومیتم تشدید شده

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: اگر با اعتماد به نفسی که مقابل الدحیل بازی کردیم، مقابل النصر هم ۱۰۰ درصد نتیجه می‌گیریم.

امیری: هیچ ترسی از النصر نداریم/ برای بازگشت عجله کردم، مصدومیتم تشدید شده
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وحید امیری در حاشیه تمرین تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: خدا را شکر همه چیز خوب است و هیچ وقت نبوده که مشکلی نباشد، بچه‌ها مصر هستند و تمرینات خوبی پشت سر گذاشتند و روحیه تیم بالا است که انشاالله اتفاقات خوبی را رقم بزنند.

وی درباره اینکه تاخیر یکی، دو روزه در رفتن به عربستان بر روی کار بازیکنان اثر می‌گذارد، گفت: ما زودتر می‌رفتیم می‌توانستیم با شرایط جوی و آب و هوایی وفق پیدا کنیم. این‌ها دلیل نمی‌شود، چون ما یک مسئولیت داریم و می‌خواهیم از النصر امتیاز بگیریم، امیدوارم این اتفاق رخ دهد.

امیری درباره بازی رفت مقابل النصر گفت: در دور رفت شرایط ما با النصر نابرابر بود و با توجه به شرایط تیمی و جوی که راه افتاده بود و تازمانی که اخراجی نداشتیم، شرایط ما برابر بود و موقعیت خاصی به حریف ندادیم. به نظرم اختلاف اینقدر نیست که با ترس و واهمه جلوی النصر قرار بگیریم، مطمئن باشید اگر با اعتماد به نفسی که مقابل الدحیل بازی کردیم، مقابل النصر هم ۱۰۰ درصد نتیجه می‌گیریم.

هافبک پرسپولیس درباره شرایط خودش و میزان مصدومیتش گفت: با توجه به اینکه در بازگشت به مسابقات عجله کردیم، مصدومیت من تشدید شد. زمان مشخصی برای برگشت من نگفته‌اند و با قدرت و انگیزه در حال تلاش هستیم. پرسپولیس هیچ وقت متکی به بازیکن نبوده و سعی کردیم همیشه بهترین عملکرد را داشته باشیم.

بازیکن پرسپولیس درباره شرایط ریکاوری پرسپولیس گفت: شرایط ریکاوری ما با آن‌ها خیلی فرق دارد. خیلی مسائل جرئی مثل توپ، زمین بازی، و ... روی ریکاوری تاثیر دارد و علاوه بر اینکه خیلی وسایل جدید است که روند ریکاوری را تسریع می‌کند. به نظرم شاید در این برهه هم زیاد به صلاح نبود ۳ روز قبل از بازی، مسابقه می‌دادیم و مجبور بودیم به عربستان برویم. شرایط پرسپولیس خوب است و امیدوارم نتیجه خوبی از این بازی بگیریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار