مصطفی کواکبیان: شادی برای باخت مقابل انگلیس و آمریکا معنا ندارد / حتی معترضان به نظام حکمرانی کشور طرفدار اسرائیل نیستند

دبیر کل حزب مردم سالاری در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: شادی برخی پس از باخت ایران به آمریکا و انگلیس با پرچم حریفان ایران را محکوم می‌کنیم. معنایی ندارد وقتی تیم ملی ایران بازی دارد برخی‌ها با پرچم تیم مقابل شادی کنند. اما بخشی از این حرکت از سر ناآ‌گاهی است که باید راهنمایی شود و بخشی دیگر از سر لجبازی با حکومت جمهوری اسلامی است. این که یک عده‌ای بگویند مردم ایران به دلیل اعتراض به نظام حکمرانی داخلی خود طرفدار اسرائیل هستند حرف بی ربطی می‌زنند. چنین چیزی نیست. ممکن است برخی حمایت خود از غزه را بروز و ظهور ندهند، اما تفسیر‌های غلط را قبول نداریم و این واقعیتی است که باید به آن توجه کرد.
کد خبر:۱۱۱۶۷۵۷
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار