کد خبر:۱۱۱۷۳۴
به منظور برگزاری سومین مرحله اردوی آماده سازی؛
قایقرانان تیم ملی آب های آرام از 18 بهمن ماه به آب مي زنند
سومین مرحله اردوی آماده سازی تیم ملی آب های آرام بانوان و آقایان کشورمان از 18 بهمن در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی آغاز خواهد شد.
به گزارش گروه ورزشي «خبرگزاري دانشجو»، سومين مرحله اردوي آماده سازي تيم ملي آب هاي آرام بانوان و آقايان، تا 9 اسفند ماه در دریاچه مجموعه ورزشی آزادی ادامه خواهد داشت.
پاروزنان کشورمان در این روزهای سرد زمستانی تمریناتشان را ادامه می دهند تا آمادگی کامل خود را به دست آورده و در مسابقات سال آینده برای ایران افتخارآفرینی کنند.
ملی پوشان آب های آرام کشورمان سال آینده مسابقات مهمی را پیش رو دارند که از جمله آنها می توان به مسابقات قهرمانی جوانان و بزرگسالان جهان، مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک اشاره کرد.
محسن سعادتخواه، علی میرزایی، آرش قادری، هادی صیادسروری، آرش بصارت دار، آرمین بخشی زاد و سعید فضل اولی از گیلان، امین بوداغی، حسین سینکایی، اروند درویش و فرزین اسدی از مازندران، احمدرضا طالبیان از اصفهان، علیرضا علیمحمدی از تهران، عادل مجللی از گلستان، شاهو ناصری از کردستان و حمید ترکی از بوشهر در تیم ملی آقایان و نجمه سجادی از گیلان و آرزو معتمدی، سیما عروجی و درسا کفیلی در تیم ملی بانوان حضور دارند. ضمن اینکه لوتار شفر سرمربی، ایرج اقلیمی مدیر تیم های ملی، الیاس اقلیمی و انوش عباسی مربیان تیم ملی آب های آرام کشورمان می باشند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰