آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۸۱۲۱

رکورد استقلال در نبردن شهرآورد همچنان پابرجا

رکورد پیروز نشدن استقلال در طول نود دقیقه باقی ماند و امید آبی‌ها برای شکستن طلسم به آینده موکول شد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، استقلال در بازی امروز مقابل پرسپولیس اگرچه توانست در دقایق پایانی از شکست فرار کند و یک امتیاز به دست بیاورد، اما رکورد پیروز نشدن آبی‌ها در طول نود دقیقه دربی‌ها دست‌نخورده باقی ماند.

آخرین باری که استقلال در طول نود دقیقه در دربی پیروز شده بود، به سال ۱۳۹۶ برمی‌گردد؛ مسابقه‌ای که آبی‌ها با هدایت وینفرد شفر و با گل وریا غفوری تیم قدرتمند برانکو ایوانکوویچ را شکست داده بودند.

از آن روز تا کنون استقلال اگرچه در جام حذفی و در ضربات پنالتی پیروز دربی لقب گرفته، اما هرگز در طول نود دقیقه پیروز نشده است. این رکورد برای آبی‌ها دست‌نخورده باقی مانده است.

استقلالی‌ها بسیار امیدوار بودند در این بازی طلسم ۶ ساله خود را بشکنند، اما این اتفاق نیفتاد و حالا نکونام و شاگردانش برای شکستن این طلسم باید به آینده امیدوار باشند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار