آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۱۸۵۹۳

اعتراض به شیوه هواداران آلمانی/ وقتی شکلات‌ها به زمین پرتاب شدند!

هواداران تیم یونیون برلین برای نشان دادن اعتراض خود از شیوه‌ای عجیب استفاده کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شب گذشته هفته پانزدهم بوندسلیگا پیگیری شد و در یکی از بازی‌ها تیم یونیون برلین مقابل بوخوم با نتیجه ۳ بر صفر شکست خورد.

نکته جالب در این دیدار اعتراض هواداران یونیون برلین به مدیران لیگ، به شیوه‌ای عجیب بود. آن‌ها شکلات‌هایی به شکل سکه و توپ را به سمت زمین پرتاب کردند و اینگونه اعتراض‌شان را نشان دادند. یکی از بازیکنان این تیم البته در واکنش به اعتراضات، یکی از سکه‌ها را خورد.

گفتنی است دلیل این اعتراض توسط چند رسانه احتمال جذب سرمایه گذار خارجی توسط بوندسلیگا قید شده که حالا با توجه به فراگیر شدن ویدیوهای مربوط به این بازی باید دید واکنش مسوولان به این اتفاق چه خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب ها:
بوندسلگیا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار