تعامل بين دولت و مجلس در حد مطلوب نيست
کد خبر:۱۱۱۸۸۱
زاكاني:

تعامل بين دولت و مجلس در حد مطلوب نيست

نماينده مردم تهران در مجلس با بيان اينكه انتظاري که از تعامل بين دولت و مجلس مي‌رود، برآورده نمي‌شود، گفت: اگر دولت و مجلس در چارچوب‌هاي قانوني خود عمل کنند، هيچ‌گونه تعارضي با هم نخواهند داشت.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، عليرضا زاکاني در خصوص استيضاح وزير راه در نشست خبري در همدان گفت: روزي که موقع دادن راي اعتماد به وزير راه بود من به عنوان يکي از مخالفان سخنراني و دلايلي را با مستندات ذکر کردم و کسي نمي‌توانست آنها را نفي کند حتي خود وزير راه نيز هيچ پاسخي به اين پرسش‌ها نداشت و نداد.
 
وي ادامه داد: به هرحال مجلس براي اينکه کمک کند راي داد، اما بعد از چند ماه نمايندگان مکرر به من مراجعه و درخواست مي‌کردند که من محور شوم تا وزير را استيضاح کنند.
 
زاكاني اظهار داشت: استيضاح براي وزير يک فرصت است که نسبت به عملکرد خود پاسخ دهد، ولي متاسفانه با بحث استيضاح به گونه ديگري برخورد کردند؛ در حالي كه اين استيضاح بزرگترين خدمت به دولت و به نظام اسلامي و جريان اصولگرايي بود و اينكه مي‌گويند اين يک موضوع سياسي بود، واقعا اين‌گونه نيست.
 
اين نماينده مردم در مجلس خاطرنشان كرد: مجلس به وظيفه قانوني خود عمل کرد و البته انتظار داشتيم که وزير براي پاسخگويي حاضر مي‌شد.
 
وي تاکيد کرد: کسي مانع کار وزارت راه نيست، وزارت راه تلاش کند تا با شرايط موجود کشور را هم از نظر ريلي و هم از نظر جاده‌اي توسعه دهد.
 
زاكاني در خصوص پرونده رحيمي نيز گفت: به نظرم رحيمي بايد به دستگاه قضايي برود و پاسخ بدهد؛ چرا كه پرونده قضايي دارد و بهترين مرجع براي رسيدگي خود دستگاه قضايي است و بازگو کردن آن در جامعه شايد به نفع و صلاح کشور در اين مقطع نباشد و وظيفه پيگيري اين موضوع به عهده دستگاه قضايي است و طبق اخباري که من دارم آنها هم در اين مسير گام بر مي‌دارند.
 
اين نماينده مردم تهران با بيان اينكه انتظاري که از تعامل بين دولت و مجلس مي‌رود الان برآورده نمي‌شود،  گفت: اگر دولت و مجلس در چارچوب‌هاي قانوني خود عمل کنند، هيچ‌گونه تعارضي با هم نخواهند داشت.
 
وي گفت: امروز با گذشت 32 سال، انقلاب اسلامي توانمندتر و قدرتمندتر حرکت کرده و مسير خود را در راه امام (ره) و آرمان‌هاي امام طي مي‌کند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار