کد خبر:۱۱۱۹۱۵۲

توقف بازی پرسپولیس و استقلاال خوزستان به دلیل پنالتی!

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و پرسپولیس به دلیل اعتراض تیم میزبان به پنالتی اعلام شده علیه آن‌ها برای دقایقی متوقف شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در حالی که دیدار تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و پرسپولیس در هفته سیزدهم لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر صفر به سود تیم خوزستانی پیگیری می‌شد امیر عرب براقی داور مسابقه در دقیقه ۳۲ به سود پرسپولیس پنالتی اعلام کرد.
 
تصمیم داور با اعتراض کادر فنی و بازیکنان استقلال خوزستان همراه شد و در ادامه، کادر فنی این تیم بازیکنان خود را به نشانه اعتراض به کنار زمین فراخواند تا برای دقایقی بازی متوقف شود. پس از گذشت حدود هشت دقیقه، با صحبت‌هایی که انجام شد بازیکنان استقلال خوزستان به زمین بازی بازگشتند و ضربه پنالتی نواخته شد.
 
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار