کد خبر:۱۱۱۹۳۹
تظاهرات عليه برلوسکني در ايتاليا
هزاران نفر از مردم ايتاليا با برگزاري تظاهراتي گسترده، کنارهگيري سريع سيلويو برلوسکني، نخست وزير اين کشور را خواستار شدهاند.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو» به نقل از رويترز، هزاران نفر از مردم ايتاليا با برگزاري تظاهراتي گسترده، کنارهگيري سريع سيلويو برلوسکني، نخست وزير اين کشور را خواستار شدند.
در اين تظاهرات که شنبه، 16 بهمن در شهر ميلان ايتاليا برگزار شد، اقشار مختلف مردم ايتاليا از جمله شماري از نويسندگان و روشنفکران اين کشور حضور داشتند.
گروه «آزادي و عدالت» سازمان دهنده اين تظاهرات گسترده عليه رسواييهاي اخلاقي و مالي برلوسکني بود.
به گزارش رويترز، يکي از معترضان درباره اين حرکت گفت: فکر ميکنم شايد زمان آن فرا رسيده باشد که برلوسکني با ثروتش، قدرت را ترک کند و به خاطر رسواييهايش در دادگاه حاضر شود.
معترضان ايتاليايي نخست وزير و رسواييهاي وي را مسبب تضعيف وجهه بينالمللي کشورشان دانستند و استعفاي وي را خواستار شدند.
نخست وزير ايتاليا از سال 2008 ميلادي تا کنون در رسواييهاي مختلف، به فساد مالي و اخلاقي از جمله روابط جنسي با زنان و دختران جوان متهم بوده است که در تازهترين پرونده رسوايي، روابط غيراخلاقي وي با دختري کمتر از سن قانوني به نام کريمه المحروق معروف به روبي افشا شده و موضوع همچنان در حال بررسي است.
در روند بررسي و تحقيقات درباره اين پرونده، دختر مراکشي گفته است كه برلوسکني 9500 دلار به وي داده، اما اين پول تنها براي کمک به وي بوده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰