کد خبر:۱۱۲۰۱۱۰

کارخانه تولید لبنیات

یکی از گروه های غذایی حائز اهمیت در سلامت و امنیت غذایی جامعه مواد لبنی هستند که فرآیند تولید و فرآوری آن نیز از حساسیت بالایی برخوردار است. سرانه مصرف لبنیات در هر کشور یکی از شاخصه های سلامت هر کشور محسوب می شود، لذا تولید کنندگان لبنیات در زمره صنایع استراژیک برشمرده می شوند. بر همین اساس در کشور ما نیز دولت و برخی نهادها از جمله بنیاد مستضعفان در تلاش هستند تا در کنار بخش خصوصی به رشد این صنعت کمک کنند. کارخانه فرآوری و تولید لبنیات پاک یکی از قدیمی ترین کارخانه های کشور در این حوزه است.
پانته آ نیکزاد
دانلود همه تصاویر

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار