کد خبر:۱۱۲۰۷۴۸

نفس‌های آخر انتظار ۸ ساله رئال برای جذب امباپه

یک رسانه اسپانیایی امروز (سه شنبه) از زمان امضای قرارداد باشگاه رئال مادرید با ستاره پاری سن ژرمن، کیلیان امباپه خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، «یک هفته تا امضای قرارداد رئال با امباپه» این گزارش امروز (سه شنبه) نشریه مارکا اسپانیا از رسیدن موعد امضای قرارداد با ستاره فرانسوی است.

امباپه با ارزش ۱۸۰ میلیون یورو در کنار هالند گران‌ترین فوتبالیست دنیا شمار می‌آید.

بر اساس گزارش نشریه مادریدی، مدیران باشگاه رئال پیش قرارداد را آماده کردند و می‌خواهند در هفته اول ژانویه (هفته آینده) با ستاره تیم ملی فرانسه و پاریس قرارداد امضا کنند.

رئال مادرید از سال ۲۰۱۵ یعنی از زمان حضور امباپه در موناکو به دنبال شکار این ستاره فرانسوی بود. اما در این مدت ۸ ساله امباپه ابتدا در سال ۲۰۱۸ راهی پاریس شد و بعد از آن هم در سال ۲۰۲۱ در یک قدمی امضای قرارداد با رئال بود، ولی تصمیم به تمدید قراردادش گرفت.

نشریه مارکا می‌نویسد که قرارداد کیلیان امباپه با پاری سن ژرمن در تابستان ۲۰۲۴ به پایان می‌رسد. به همین خاطر رئال می‌خواهد با او به توافق نهایی برسد و پیش قرارداد را هفته آینده امضا کند تا در تابستان از این ستاره در برنابئو به عنوان بازیکنی رایگان میزبانی کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار