میمون ها هم لهجه دارند
کد خبر:۱۱۲۲۴۸

میمون ها هم لهجه دارند

نتایج تحقیقات مرکز مطالعات پستانداران آلمان نشان می‌دهد که میمون‌های هر منطقه همانند انسان‌ها دارای لهجه مخصوص به خود هستند.  
به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از دیلی میل، نتایج تحقیقات محققان این مرکز بر روی بیش از 400 نمونه آواز میمون های دراز دست کاکل دار و تجزیه و تحلیل آنها با 53 پارامتر صوتی نشان می دهد که میمون های هر منطقه همانند انسان ها دارای لهجه مخصوص به خود هستند.

بر این اساس، میمون ها که در کنار شامپانزه ها نزدیکترین نوع به انسان ها هستند، برای ارتباط برقرار کردن با یکدیگر آواز می خوانند و با این آواز سکونت گاه خود را مشخص می کنند.

محققان معتقدند که در این آوازها نه تنها تفاوت های منطقه ای مربوط به لهجه مشخص است؛ بلکه مکانی که از آنجا مهاجرت کرده اند نیز آشکار می شود.

علاوه بر این، بیشترین تفاوت در ساختار آوازها در میان گونه های شمالی و جنوبی میمون ها است که نوعی درجه بندی متوالی نیز بین آنها موجود است.

نتایج این تحقیق در مجله بیولوژی تکاملی BMC منتشر شده است./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار