تعداد ثبت اختراعات در سال 1388 از مرز 25 هزار گذشت
کد خبر:۱۱۲۳۰۵
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور:

تعداد ثبت اختراعات در سال 1388 از مرز 25 هزار گذشت

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور گفت: تعداد ثبت اختراعات در سال 1384، چهار هزار و 700 عنوان بود كه اين تعداد در سال 88 از مرز 25 هزار عنوان گذشت.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، دكتر نسرين سلطان خواه صبح امروز در مراسم افتتاحيه نمايشگاه بزرگ اختراعات و نوآوري‌هاي ايران كه در مصلي تهران برگزار شد، اظهار داشت: تعداد ثبت اختراعات در سال 1384، چهار هزار و 700 عنوان بود كه اين تعداد در سال 88 از مرز 25 هزار عنوان گذشت.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور خاطرنشان كرد: بنياد ملي نخبگان تاكنون حمايت هشت ميليارد توماني از مخترعان و نوآوران داشته است.

وي با بيان اينكه بنياد ملي نخبگان وظيفه سامان دهي اختراعات و حمايت از مخترعان را بر عهده دارد، گفت: در نمايشگاه اختراعات و نوآوري‌هاي سال گذشته 3.4 دهم ميليارد تومان طرح‌هايي مخترعان توسط بخش خصوصي خريداري شد.
 
سلطان خواه مهمترين نياز مخترعان و نوآوران را ارائه طرح‌ها عنوان كرد و گفت: طي يك سال گذشته بنياد ملي نخبگان و معاونت علمي و فناوري رئيس جمهور با شناسايي دغدغه‌هاي مخترعان و نوآوران، 15 نمايشگاه در سراسر كشور برگزار كرد.
 
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور با اشاره به امضاي تفاهم نامه بين اين معاونت با وزارت تعاون، بانك تعاون و مخترعان گفت: مخترعان و نوآوران در قالب تعاوني مي توانند از تسهيلات بانك تعاون استفاده كنند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار