حجت الاسلام شهریاری: کالا‌های رژیم صهیونیستی در انبار‌های جهانی انباشته شده اند/ اقتصاد اسرائیل میلیارد‌ها دلار آسیب دیده است

حجت الاسلام شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو: گزارش‌های اقتصادی از سراسر جهان نشان می‌دهد کالا‌های رژیم صهیونیستی در انبار‌های جهانی انباشته شده و رقبتی برای خرید آن‌ها وجود ندارد. میلیارد‌ها دلار به اقتصاد اسرائیل صدمه وارد شده است که عمدتا به خاطر فرار سرمایه بوده است. بیش از ۵۰۰ هزار نخبه به محض شروع جنگ غزه از اسرائیل خارج شده و سرمایه‌های خود را برده اند. پیش بینی کرده اند اگر همین امروز جنگ تمام شود دو سال طول می‌کشد تا اقتصاد اسرائیل به نقطه پیشین قبل از عملیات طوفان الاقصی برگردد.
کد خبر:۱۱۲۴۴۸۲
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار