كلينيك مشاوره و روانشناسي دانشگاه الزهرا(س) افتتاح شد
کد خبر:۱۱۲۴۸۸

كلينيك مشاوره و روانشناسي دانشگاه الزهرا(س) افتتاح شد

كلينيك مشاوره و روانشناسي دانشگاه الزهرا(س) صبح امروز با حضور دكتر غلامعلي افروز، رئيس سازمان نظام روانشناسي و مشاوره در سايت شرقي اين دانشگاه افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، كلينيك مشاوره و روانشناسي دانشگاه الزهرا(س) با هدف فراهم سازي و بسترسازي لازم براي ترويج خدمات مشاوره به آحاد جامعه، كمك به مراجعان براي حل مسائل مختلف نظير رشته تحصيلي، شناخت مشاغل و همسريابي و همچنين تلاش براي شناخت و درمان نارسايي‌ها و اختلالات شناختي در مراجعات، افتتاح شده است.
 
بر اساس اين گزارش، قرار است در اين كلينيك دوره‌هاي آموزشي مختلف در قالب كلاس‌ها و كارگاه‌هاي آموزشي با موضوعات مهارت اجتماعي و مهارت‌هاي خودشناسي برگزار شود.

لازم به ذكر است، وب سايت كلينيك مشاوره و روانشناسي دانشگاه الزهرا(س) نيز بزودي در سايت دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي راه اندازي مي شود./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار