کد خبر:۱۱۲۵۰۸
آيت الله آملی لاریجانی:
اگر با سران فتنه برخورد میکردیم امامزاده میشدند
رئیس قوه قضائیه گفت: اگر بعد از فتنه 88 با سران فتنه برخورد میکردیم آنها به امامزاده تبدیل میشدند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بندرعباس، آیت الله آملی لاریجانی امروز در جمع نخبگان، اعضاي هیئت علمی، روسای دانشگاه ها و دانشجویان دانشگاه های هرمزگان اظهار داشت: طرح تسامح برخورد دستگاه قضا با سران فتنه و مفسدان اقتصادی که برخی مطرح می کنند، کاری غیر منصفانه است و باید این مسائل کارشناسی شده مطرح شود.
وي افزود: در بحث فتنه گران تسامحی نداشتیم، به طوری که به بیش از 1000 پرونده تاکنون رسیدگی شده است، اما بحث سران فتنه در مصلحت نظام به طور کلی مطرح است و تصمیم گیری راجع به آن بنا به مصالح نظام خواهد بود.
رئیس دستگاه قضا ادامه داد: با توجه به وابستگی نظام به ولایت فقیه، مطالبی که فراتر از دستگاه قضایی است، توسط رهبري تصميم گيري می شود، و از آنجا كه تصمیم مصلحت آمیز را صحیح می دانم، باید دستگاه قضا را مبرا از این دانست که بخواهد در برخورد با سران فتنه تسامح کند.
وي اظهار داشت: اگر بعد از فتنه 88 با سران فتنه برخورد میکردیم آنها به امامزاده تبدیل میشدند همان طور که یک عده از روشنفکران که هیچ روحانی را قبول نداشتند پشت سر آنها محکم ایستادند در حالی که آنها رایشان کمتر از رای های باطله بود.
آملی لاریجانی در خصوص راه اندازی شعبه خاص رسیدگی به مسائل قضایی دانشگاه ها گفت: نیازی به دستور برای روسای دادگستری نیست که بتوانند شعبات خاصی ایجاد کنند و در این استان اگر مسئولان امر به این تشخیص رسیدند که نیازی به این گونه شعبه ها وجود دارد، بدون بخشنامه جدید می توان اقدام لازم را در این خصوص صورت داد.
وي درباره مفاسد اقتصادی و برخورد با دانه درشت ها نیز بیان داشت: به همت مسئولان امر برنامه های کاملا قاطع داریم كه برخوردها در این زمینه باید توانمند باشد.
رئیس قوه قضاییه اضافه کرد: اعلام اسامی متهمان قبل از بررسی صحت مسئله خلاف قانون است؛ البته پیگیری های لازم نسبت به کسانی که از منظر قضایی متهم هستند، در حال انجام است و ظرفیت هایی نیز در کار است تا حتی مسائل مربوط به دانه درشت ها نیز پیگیری شود که بعد از کارهای اولیه این کار نیز شروع خواهد شد.
آملی لاریجانی در خصوص تعمیق در بازنگری علوم انسانی اظهار داشت: بازنگری در این رابطه یک بحث کاملا فنی و علمی است كه از جوسازی های سیاسی جدا می باشد و کسانی که ادعا کرده بودند این بحث مرتبط با ولایت فقیه است، كاملا در اشتباهند.
وي با بیان این مطلب که بازنگری در علوم انسانی به کار بسیار پردامنه و فنی نیاز دارد، تصریح کرد: بحث اساسی در تفاوت نظریات علوم انسانی در مغرب زمین این است که نگاه آن به جهان غیر از نگاهی است که یک عالم رشد یافته در بستر دینی دارد.
این مقام مسئول گفت: نباید به دنبال دخالت اهداف خاص مادی در این علوم باشیم و فشارهای سیاسی نباید موجب پذیرش یک نظریه شود كه این خود یک ارزش است و باید مورد توجه استادان و علما قرار گیرد.
آملی لاریجانی در ادامه این بحث با تاکید بر این مطلب که بازسازی علوم انسانی بايد مبتنی بر نگاه دینی باشد، خاطرنشان کرد: بین اعتقادات و آموزه های دینی و پیش فرض ها باید تناسبی ایجاد كرد؛ چراکه در غیر این صورت در تناقص افتاده ایم.
وي در پایان خاطرنشان كرد: قرآن معدن وحیانی است و در اندیشه برخی اندیشمندان، تمام قرآن برای شناخت انسان بوده، و کتاب انسان شناسی است.
لازم به ذکر است، در اين مراسم رئیس دانشگاه هرمزگان، متخصص نورولوژی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، مسئول انجمن مستقل دانشگاه هرمزگان و یکی از دانشجویان رشته پزشکی این استان به نمایندگی به ایراد نظرات و دیدگاه های خود پرداختند./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.