کد خبر:۱۱۲۵۱۱۶
جام ملت‌های آسیا؛

جهانبخش مشکلی برای همراهی تیم ملی مقابل فلسطین ندارد

بازیکن تیم ملی فوتبال کشورمان مشکلی برای بازی فردا با فلسطین ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی فوتبال کشورمان آخرین تمرین خود قبل از بازی با فلسطین را امشب در زمین شماره ۲ کمپ تمرینی الریان برگزار کرد.

پس از پایان این تمرین شایعاتی در فضای مجازی منتشر شد که علیرضا جهانبخش به دلیل مصدومیت در این تمرین بازی فردا را از دست داده است.

با این وجود طبق پیگیری‌ها او مشکل خاصی برای بازی فردا ندارد و در صورت صلاحدید کادرفنی مقابل فلسطین به زمین می رود.

این مسابقه از ساعت ۲۱ فردا در ورزشگاه اجوکیشن سیتی برگزار می‌شود.

بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال نیز انتشار شایعه مصدومیت علیرضا جهانبخش در تمرین امروز تیم ملی را رد کرد و از رسانه‌ها خواست پیش از انتشار اخبار، از منابع رسمی صحت و سقم شایعات را جویا شوند.

علیرضا جهانبخش امروز از ابتدا تا انتهای بازی بطور کامل در تمرین تیم ملی حضور داشت و آماده است در صورت صلاحدید سرمربی محترم تیم ملی در بازی فردا حضور داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار