نمايندگان در پيگيري بحث فساد مالي همچنان مصر هستند
کد خبر:۱۱۲۶۵
زاكاني:

نمايندگان در پيگيري بحث فساد مالي همچنان مصر هستند

علیرضا زاکانی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: ما همچنان در پيگيري مسئله دانشگاه آزاد مصر هستيم و در اين زمينه نامه اي نيز آماده كرده ايم.

عليرضا زاكاني در گفت‌وگو با خبرنگار امور مجلس «شبكه خبر دانشجو»، در خصوص ادامه پيگيري بحث فساد مالي در دانشگاه آزاد كه در در دوره قبل به صورت جدي از سوي نمايندگان پيگيري مي‌شد، گفت: ما همچنان مصر به پيگيري اين مسئله در دانشگاه آزاد هستيم و در اين زمينه نامه اي نيز آماده كرده ايم كه روز سه شنبه محتواي آن نامه در اختيار رسانه‌ها قرار مي‌گيرد.

وي در ادامه در خصوص اعتبار مدرك فوق ديپلم علي كردان، وزير كشور گفت: مدرك فوق ديپلم وي معتبر است.

زاکانی در خصوص اقدام بعدي مجلس در مورد بركناري علي كردان از وزارت كشور اظهار داشت: ما در حال حاضر منتظر اقدام دولت هستيم و اين تصميم را دولت بايد اتخاذ كند.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات ادامه داد: ما اقدامات اساسي خود را اعلام كرده ايم و حتي قبل از راي اعتماد نظرات خود در مورد مدرك وي را ارائه كرديم و در حال حاضر اين دولت است كه بايد پاسخ مناسب دهد.

وي در ادامه در خصوص تشكيل كميته حل اختلاف بين دولت و شهرداري گفت: اميدواريم اين كميته در حل مشكلات بين دولت و شهرداري موثر واقع شود.

زاكاني گفت: حضور آقاتهراني در اين كميته بسيار مغتنم است؛ چرا كه دولت به وي اعتماد دارد و ایشان از ويژگي‌هاي ممتاز اخلاقي برخوردار است و به دنبال كشف حقيقت و حل موضوع است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار