آخرین اخبار:

مخبر: ایران از اعضای جنبش عدم تعهد می‌خواهد از همه ظرفیت‌های سیاسی و اقتصادی خود برای مقابله با رژیم آپارتاید صهیونیستی استفاده کنند

معاون اول رئیس جمهور در ۱۹ امین اجلاس جنبش غیرمتعهدها: هر گونه اقدام رژیم صهیونیستی و حامیان آن‌ها برای معرفی اقدامات فلسطینیان تحت عنوان اقدام تروریستی فاقد وجاهت قانونی و یک خدعه است. برقراری فوری آتش بس و ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه و قطع کامل سیاست کوچ اجباری و بازسازی غزه باید در دستور کار قرار بگیرد. صلح پایدار و عادلانه در فلسطین تنها از طریق پایان اشغال تمام سرزمین‌های فلسطین، سوریه و لبنان و همه پرسی عمومی در سرزمین‌های اشغالی امکان پذیر است.
کد خبر:۱۱۲۷۳۴۲
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار