کد خبر:۱۱۲۷۹۱۷
جام ملت های آسیا 2023؛

چشمی: اول باید از سوریه عبور کنیم و بعد به ژاپن فکر کنیم

مدافع ملی پوش فوتبال کشورمان در رابطه با تقابل با ژاپن در مرحله یک چهارم نهایی گفت: اولین و مهم‌ترین برای ما سوریه است و باید از این مرحله عبور کرده و سپس درباره بازی مرحله بعدی صحبت کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، روزبه چشمی در حاشیه تمرین تیم ملی فوتبال ایران گفت: خدا را شکر که 9 امتیاز را از مرحله گروهی گرفتیم و از امروز تمرکزمان روی بازی با سوریه خواهد بود. با نتایجی که در این مسابقات رقم خورده بازی کردن با هر تیمی سخت است. تمام تمرکز تیم و کادرفنی کسب نتیجه خوب برابر سوریه است.

وی در مورد مصدومیت مدافعان تیم ملی و اینکه آمادگی دارید در خط دفاعی بازی کنید، گفت: ابتدا برای صادق محرمی بابت اتفاقی که برایش افتاد آرزوی سلامتی دارم. ان‌شاء‌الله مصدومان برسند، بقیه‌اش دست کادرفنی است. هر زمان کادرفنی نیاز بداند بهترین عملکرد خودمان را خواهیم داشت.

بازیکن تیم ملی فوتبال خصوص بحث دست کم نگرفتن بازی با سوریه در مرحله یک هشتم نهایی گفت: علاوه بر سوریه تیم‌هایی که کسی فکر نمی‌کرد امتیاز بگیرند امتیاز گرفتند و صعود کردند. هیچ تیم آسانی نداریم. سوریه برای اولین بار از مرحله گروهی صعود کرده است و تمرکزمان کسب نتیجه خوب برابر این تیم خواهد بود. قطعاً کادرفنی برنامه ویژه خودش را دارد و امیدواریم اتفاق خوبی در این بازی بیفتد.

چشمی در رابطه با تقابل با ژاپن در مرحله یک چهارم نهایی عنوان کرد: اولین و مهم‌ترین برای ما سوریه است و باید از این مرحله عبور کرده و سپس درباره بازی مرحله بعدی صحبت کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار