کد خبر:۱۱۲۸۴۸۰

شوک به النصر در آستانه بازی با اینتر میامی؛ غیبت احتمالی رونالدو

حضور کریستیانو رونالدو در دیدار تیم‌های النصر ریاض و اینتر میامی دوباره در پرده ابهام قرار گرفت.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روزنامه الریاضیه عربستان؛ در حالی که هواداران فوتبال در سراسر جهان منتظر تماشای رویارویی کریستیانو رونالدو و لیونل مسی در ریاض هستند، کادر پزشکی النصر به مهاجم پرتغالی اجازه حضور در تمرینات گروهی را نداد.

بر اساس این گزارش؛ حضور کریستیانو رونالدو در بازی پنجشنبه شب النصر برابر اینتر میامی در تورنمنت دوستانه ریاض که الهلال هم در آن بازی می‌کند، با ابهام مواجه شده است. اگر رونالدو به این بازی نرسد هواداران فوتبال در سراسر جهان فرصت تماشای رویارویی دوباره او و مسی را از دست خواهند داد.

النصر پیش از این به دلیل مصدومیت رونالدو دو بازی برنامه‌ریزی شده در چین را لغو کرد و مجبور به عذرخواهی از هواداران فوتبال در این کشور شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار