جهرمي: تفاوت بهمن 57 با بهمن 89، انسجام و وحدت بيشتر در داخل و خارج از كشور است
کد خبر:۱۱۲۸۶۰
حماسه حضور در سي‌ودومين بهار آزادي -58

جهرمي: تفاوت بهمن 57 با بهمن 89، انسجام و وحدت بيشتر در داخل و خارج از كشور است

وزير سابق كار و امور اجتماعي اظهار داشت: تفاوت عمده بهمن 57 با بهمن 89 پس از گذشت سي و دو سال انسجام، وحدت و عزت بيشتر در ميان مردم در داخل و خارج از كشور در ميان ملل مسلمان و آزادي‌خواه جهان است.
جهرمي كه در مراسم گراميداشت يوم الله بيست و دوم بهمن ماه همراه با خانواده حضور داشت در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، گفت: تفاوت عمده انقلاب بيست و دوم بهمن ماه امسال با سال 57 انسجام، وحدت، اقتدار و عزت بيشتر در ميان مردم چه در داخل و چه در خارج از كشور است.

وي ادامه داد: در حال حاضر بيشتر مستضعفان و ملت‌هاي تحت ستم با الگو گرفتن از انقلاب اسلامي به دنبال راهي هستند كه سي و دو سال پيش، مردم ايران آن را پيمودند.

وزير سابق كار و امور اجتماعي خاطرنشان كرد: اين امر در حال حاضر در مصر و نقاط مختلف اسلام حركت بسيار مبارك و ملي براي مبارزه با ظلم و استكبار، شروع شده است.

جهرمي افزود: خوشبختانه جدا از وحدت و بصيرت، بيشتر مردم ما در ابعاد گوناگون و زيربناي كشورمان پيشرفت‌هاي بسيار خوبي را شاهد بوده ايم.
 
وي در پايان اظهار داشت: وضعيت فعلي ما و پيشرفت‌هاي به دست آمده قابل مقايسه با تعداد اختراعات و نوآوري‌هاي ما با قبل از انقلاب نيست و اين همه نشانه حركت پويا و رو به جلو و پيشرفت ملت ما بعد از سي و  دو سال است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار