آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۰۲۰۸

کری بازیکن قطر برای تیم ملی فوتبال ایران

بازیکن تیم ملی فوتبال قطر می‌گوید باید برای پیروزی و دومین صعود پیاپی به فینال تمرکز کنیم.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، طارق سلمان در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر اظهار داشت: بازی دشواری مقابل ایران پیش رو داریم و باید برای پیروزی و دومین صعود پیاپی به فینال تمرکز کنیم. بازیکنان حریف در تیم‌های بزرگ اروپایی به میدان می‌روند و این مسئله به ما انگیزه می‌دهد.

وی با بیان اینکه مدافع عنوان قهرمانی برای شاد کردن دل مردم قطر مقابل ایران می‌جنگد، تصریح کرد: انگیزه بیشتر برای دو تیم در این است که با پیروزی در دیدار فردا، به فینال مسابقات می‌رسند و اتفاقی تاریخی رخ می‌دهد. هر دو تیم انگیزه زیادی برای این بازی دارند. در دوره گذشته قهرمان آسیا شدیم و در این دوره هم تا نیمه نهایی بالا آمده‌ایم که دستاوردی بزرگ است.

بازیکن تیم ملی قطر در مورد انگیزه بالای ملی‌پوشان ایران برای پایان دادن به طلسم قهرمانی جام ملت‌های آسیا خاطر نشان کرد: می‌دانیم از آخرین قهرمانی ایران در این رقابت‌ها مدت زیادی می‌گذرد. به همین دلیل، بازیکنان حریف انگیزه لازم را دارند و طبیعی است که با شور و انگیزه زیادی وارد زمین شوند.
سلمان در ادامه گفت: ما هم دقیقاً چنین انگیزه‌ای داریم. امیدوارم که به فینال صعود کنیم و دوباره جام قهرمانی را بالای سر ببریم. بازی بسیار سختی برای دو تیم خواهد بود و هر دو تیم برای رسیدن به نیمه نهایی تلاش زیادی کرده‌اند. امیدوارم اتفاقات خوبی برای ما رخ بدهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار