8 وزیر جدید دولت عراق رای اعتماد گرفتند
کد خبر:۱۱۳۱۹۴

8 وزیر جدید دولت عراق رای اعتماد گرفتند

پارلمان عراق به هشت وزیر جدید دولت نوری مالکی، نخست وزیر این کشور رای اعتماد داد.
به گزارش «خبرگزاري دانشجو»، هشت وزیر معرفی شده توسط نوری مالکی به مجلس ديروز، يكشنبه پس از ارائه خلاصه ای از زندگینامه خود، از نمایندگان پارلمان رای اعتماد گرفتند و سپس در برابر نمایندگان سوگند یاد کردند.
 
اسامه النجیفی، رئیس پارلمان عراق در اين زمينه گفت: معرفی نامزدهای هشت پست وزارتی در زمانی مناسب و ضروری صورت گرفت و برای تکمیل کابینه و عملکرد دولت بسیار مهم بود.
 
نخست وزیر عراق هنوز هیچ نامزدی را برای وزارت دفاع، کشور و امنیت ملی و همچنین وزارت برنامه ریزی معرفی نکرده است.
 
نوری المالکی گفت: بزودی نامزدهای این وزارتخانه ها را معرفی می کنم تا پس از کسب رای اعتماد نمایندگان، افتخار خدمت به میهن را کسب کنند.
 
وزارتخانه هاي برق (فهرست العراقیه)، بازرگانی (ائتلاف کردستان عراق)، شهرداری ها و مشاغل عمومی (ائتلاف ملی) از مهمترین پست ها وزارتی هستند که وزرای آنها رای اعتماد گرفتند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار