کد خبر:۱۱۳۲۷۶
آغاز پروژه ساخت موشکی جدید برای حمل فضانوردان
دو شرکت برجسته موشک سازی جهان پروژه مشترکی را برای ساختن یک راکت جدید برای حمل فضانوردان به مدار زمین آغاز کرده اند.
به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از بی بی سی،شرکت های "اِی تی کی" آمریکا و "استریوم" اروپا پروژه مشترکی را برای ساختن یک راکت جدید موسوم به "لیبرتی" برای حمل فضانوردان به مدار زمین آغاز و طرح آن را به ناسا ارائه کرده اند.
بخش انتهایی این راکت 90 متری مجهز به تقویت کننده های سوخت جامد است که به بلند کردن آن از سطح زمین کمک مي كند و نیمه بالایی موشک نیز از فناوری موسوم به "مرحله اصلی" با سوخت مایع استفاده می کند.
با توجه به بازنشستگی شاتلهای ناسا، این سازمان در پی یافتن راههایی برای تکیه بر بخش خصوصی برای انتقال فضانوردان به ایستگاه بین المللی فضایی است.
نگرانیها ناشی از این است که پس از بازنشستگی شاتلها، آمریکا شاید مجبور شود تا اواخر دهه جاری برای انتقال فضانوردان به راکت روسی سویوز تکیه کند.
قرار است این موشک برای پرواز تا سال 2013 و بردن فضانوردان به فضا در سال 2015 آماده شود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰