رسالت اصلي دفتر تبليغات اسلامي عرضه دين به همه جهانيان است
کد خبر:۱۱۳۴۱۹
رييس دفتر مقام معظم رهبري:

رسالت اصلي دفتر تبليغات اسلامي عرضه دين به همه جهانيان است

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدي گلپايگاني، رسالت اصلي دفتر تبليغات اسلامي را عرضه کالاي فاخر تبليغ دين به همه جهانيان، به ويژه مسلمانان دانست.
به گزارش گروه معارف«خبرگزاري دانشجو»؛‌ حجت‌الاسلام والمسلمين محمدي گلپايگاني، در مراسم توديع و معارفه رييس دفتر تبليغات اسلامي، اظهار داشت: فلسفه تشکيل اين جلسه براي ما روشن است، اما بايد گفت لفظ توديع و معارفه براي اين جلسه تنها يک عنوان است.
 
وي افزود: اين مراسم براي روساي قديم و جديد تنها تبديل سنگر مسئوليت به سنگري ديگر است.
رئيس دفتر مقام معظم رهبري با اشاره به سخن حجت‌الاسلام والمسلمين احمد واعظي رييس جديد دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، مبني بر اين‌که امر تبليغ بايد سرلوحه کار اين دفتر قرار گيرد، اظهار کرد: همان‌طور که از نام دفتر تبليغات پيداست، امر تبليغ دين بايد در رأس فعاليت‌هاي اين نهاد حوزوي باشد.
 
وي تصريح کرد: در اثر پيشرفت تکنولوژي مي‌توان صداي تبليغ دين را به همه جهان رساند؛ زيرا در اثر همين پيشرفت‌هاست که امروز هر صدايي که براي تبليغ دين بلند شود، امواج آن به همه دنيا خواهد رسيد و اين نکته چيزي است که وظيفه ما را براي حضور در اين عرصه بسيار سنگين‌تر از گذشته مي‌کند.
 
وي ادامه داد: بايد کالاي فاخر تبليغي دين را به مردم دنيا عرضه کنيم؛ چراکه مدعي هستيم علوم اسلامي و مکتب اهل بيت(ع) کاملترين علوم و مکاتب است.
 
رئيس دفتر مقام معظم رهبري با اشاره به شرايط نامطلوب حوزه‌هاي علميه در رژيم گذشته، خاطرنشان کرد: در زمان شاه، يک نظامي، جلوي خانه هر يک از مراجع تقليد مي‌ايستاد تا مردم مبادا با آنها ارتباط برقرار کنند، يا اين‌که در حوزه‌هاي علميه بدترين حرف‌ها را به طلبه‌ها نسبت مي‌دادند، اما امروز خوشبختانه شخص اول مملکت يک عالم ديني و مرجع تقليد است که فرماندهي کل قواي نظامي را در اختيار دارد؛ از اين رو بايد قدر اين موقعيت را بدانيم.
 
محمدي گلپايگاني، خاطرنشان كرد: امروز از وظايف اصلي روحانيون، طلب مغفرت براي امام خميني(ره) که به حق حياتي دوباره به حوزه‌هاي علميه و روحانيون داد و ديگر دعا براي طول عمر رهبري معظم انقلاب است که افتخاري براي جهان تشيع محسوب مي‌شود.
 
وي در پايان با تقدير از زحمات حجت‌الاسلام والمسلمين رباني در طول دوران مسئوليت در دفتر تبليغات اسلامي براي حجت‌الاسلام والمسلمين واعظي در مسئوليت جديد آرزوي موفقيت کرد./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار