«تصور زد و خورد» نشانه تحليل غلط رسانههاي غرب از فضاي دانشگاهها است
سيد محمدامين آقاميري در گفتوگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، با اشاره به اتفاقات روز گذشته در دانشگاه هاي تهران اظهار داشت: اتفاقات ديروز تهران از سوي سران رژيم صهيونيستي و آمريكا طراحي شده بود و هدف آن دروغ پردازي رسانه هاي غربي به منظور ديكتاتور جلوه دادن نظام جمهوري اسلامي و همسو خواندن اين نظام با حكومت هاي ديكتاتوري مصر و تونس و نيز شكاف اندازي داخلي و تضعيف قدرت نرم نظام جمهوري اسلامي بود.
مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شريف با بيان اينكه رسانه هاي غربي به قدرت نرم نظام جمهوري اسلامي و تاثير آن در منطقه به خوبي واقف هستند، تاكيد كرد: قدرت نرم جمهوري اسلامي ايران در كشورهايي همچون يمن، لبنان، مصر و تونس از تاثيري بسزايي برخوردار است؛ به طوري كه اين قدرت نرم نقش تاثيرگذاري در شكل گيري حكومت جديد مصر داشته است، اما غرب با آگاهي به اين مسئله تلاش مي كند تا با تضعيف قدرت نرم نظام جمهوري اسلامي، حكومت مصر را به نفع خود مصادره كرده و اجازه شكل گيري حكومت اسلامي را ندهد و كسي بدتر از حسني مبارك را بر سر كار بياورد.
اين فعال دانشجويي ادامه داد: غرب با اين نقشه دوست داشت جمعيتي همچون جمعيت مصر و تونس را به خيابان ها بكشاند تا عليه نظام جمهوري اسلامي شعار سردهند.
آقاميري با اشاره به هوشياري بجاي مردم ايران تصريح كرد: مردم ايران در اتفاقات اخير بسيار هوشيارانه عمل كردند و سردمداران غربي و وابستگان آنها در داخل كشور را ناكام گذاشتند؛ به طوري كه فقط عده قليلي به خيابان ها آمده بودند تا با هزينه سازي براي نظام، خوراك خبري براي رسانه هاي غرب فراهم كنند.
مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شريف فضاي دانشگاه ها را به سه طيف تقسيم كرد و افزود: دانشجويان دانشگاه ها يا حاميان نظام هستند يا منتقداني كه در چارچوب نظام قرار دارند و يا عده قليلي كه علاقه مند به آمريكا و غرب هستند و تلاش مي كنند بستر لازم براي تحقق خواسته هاي غرب را در فضاي دانشگاه ها فراهم كنند.
وي ادامه داد: اين عده قليل كه وابسته به غرب هستند، تلاش مي كنند با سوار شدن بر موج جريان انتقادگر، انتقادات و ديدگاه ها را عليه نظام به كار بگيرند.
آقاميري با اشاره به تجمع دانشجويان دانشگاه شريف در برابر اين عده قليل وابسته افزود: ديروز دانشجويان علاقه مند و حامي نظام در داخل دانشگاه تجمعي شكل دادند و حتي برنامه هاي ديگر خود را متوقف كرده و به جمع تجمع كنندگان پيوستند تا به همه اعلام كنند، مدافعان نظام جمهوري اسلامي در دانشگاه شريف همواره در صحنه هستند.
مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شريف ادامه داد: دانشجويان مقابل صحن اصلي دانشگاه تجمع كردند و با شعارهاي «مرگ بر منافق»، «الله اكبر، خامنه اي رهبر» و «فتنه برو بيرون» پيام خود را به معاندان داخلي و حاميان غربي آنها رساندند.
وي افزود: دانشجويان از ساعت 14:30 تا 17:30 به تجمع خود ادامه دادند و با اقامه نماز مغرب و عشا به جماعت، تحركات سودجويانه را در داخل دانشگاه خثني كردند.
آقاميري به آن دسته از دانشجويان منتقد كه بسيار بيشتر از معاندان نظام هستند، اشاره كرد و افزود: دانشجويان منتقد كه عده آنها بسيار بيشتر از معاندان نظام است، داخل چارچوب نظام جمهوري اسلامي قرار دارند، اما هنوز تعريف جامعي از خود ارائه نداده اند و همين مسئله باعث شده كه هر كس به خود اجازه ورود به حريم آنها را داده و از نقد آنها عليه نظام سوءاستفاده كند.
مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شريف به نقش مسئولان دانشگاه اشاره و تصريح كرد: دانشگاه از بودجه بيت المال اداره مي شود و نبايد مسئولان اين بودجه را صرف مشاوره و مراوده با كساني كه وابستگي آنها به غرب كاملا محرز است، هزينه كنند.
وي تاكيد كرد: دانشگاه و مسئولان آن بايد موضع خود را نسبت به برخي افراد وابسته به روشني مشخص كنند.
آقاميري در ادامه با بيان اينكه تجمع هاي ديروز با برنامه ريزي هاي اسرائيل و آمريكا صورت گرفته بود، گفت: در حالي كه ناظران بين المللي انتظار داشتند 25 بهمن تجمع عظيمي عليه نظام شكل بگيرد، اما اين تصور آنها غلط از آب درآمد و از آنجا كه با اين ناكامي واقف شدند كه چنين شيوه هايي براي ضربه زدن به نظام جوابگو نيست، از اين به بعد مسيرشان را تغيير داده كه به تبع آنها معاندان داخلي نيز مسيرشان را تغيير مي دهند.
مسئول سابق بسيج دانشجويي دانشگاه شريف در ادامه درك نادرست رسانه هاي غربي از فضاي دانشگاه هاي كشور را مهمترين عامل ناكامي آنها دانست و افزود: رسانه هاي بيگانه تحليل درستي از فضاي دانشگاه هاي كشور ندارند و درك نادرست آنها باعث شده كه تصور كنند كه تجمعات ديروز با زد و خورد و چوب و چماق همراه بود، اما دانشگاه محل درگيري نيست و دانشجويان دانشگاه شريف نخبه هستند و هرگز منطق را قرباني احساس نمي كنند تا به چوب و چماق متوسل شوند.
اين فعال دانشجويي گفت: روز گذشته عده اي خارج از فضاي دانشگاه با هم درگير شدند كه هيچ ارتباطي به دانشگاه نداشت؛ در داخل دانشگاه دانشجويان پيام خود را در قالب شعار منتقل كردند و گاهي شعارها به حالت مباحثه كشانده شد./انتهاي پيام/