آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۴۳۷۴

خبر مهم وزیر: حل مشکل مالکیتی استقلال و پرسپولیس!

وزیر ورزش و جوانان اعلام کرد مشکل مالکیتی دو باشگاه پرسپولیس و استقلال پیش از موعد مقرر شده توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا رفع خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه‌ها تا یازدهم فروردین فرصت دارند که مشکلات خود را برای اخذ مجوز حرفه‌ای حل کنند و این در حالی است که دو باشگاه پرسپولیس و استقلال همچنان با مشکل مالکیتی روبرو هستند و این موضوع سد بزرگی بر سر سرخابی‌ها خواهد بود.

کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان، درباره این موضوع گفت: یک بخش به وزارت ورزش مربوط است که انشالله حل می‌کنیم. این موضوع بحث مالکیت است. ما اعتقاد داریم وظیفه وزارت ورزش، باشگاه‌داری و تیم‌داری نیست. ما دنبال این هستیم که خودمان را جدا کنیم، چراکه عملا نمی‌توانیم به این‌ها کمک هم بدهیم. زمانی که می‌گویید باشگاه مال وزارت ورزش است، وزارت ورزش باید کمک مالی کند، اما باشگاه‌ها گاهی اوقات در حداقل‌هایشان می‌مانند.

او ادامه داد: وقتی کمک مالی نمی‌شود، چه دلیلی دارد که ما مسئولیت این باشگاه‌ها را بپذیریم؟ باشگاه‌ها ضرر می‌کنند. دو باشگاه مردمی هستند و بیش از ۴۰ میلیون طرفدار دارند. نمی‌شود نظرات این‌ها را نادیده گرفت؛ لذا تیم‌داری کار ما نیست و انشالله این مشکل را برطرف می‌کنیم.


هاشمی در پاسخ به اینکه این مشکل چه زمانی حل خواهد شد، گفت: مشکل مالکیت قبل از موعد حل می‌شود. ما نه تنها دنبال این هستیم که حداقل یک باشگاه مشکلش حل شود که نگاه AFC و فیفا تغییر کند، بلکه می‌گوییم وزارت ورزش نباید هیچ تیمی را تحت پوشش قرار بدهد.

وی افزود: در مابقی کار‌ها هم دغدغه داریم و جلسات را برگزار می‌کنیم. مثلا در بحث ورزشگاه آزادی که این دو باشگاه معرفی می‌کنند، اگر نیاز به حمایت و کمک باشد و کسری وجود داشته باشد که استادیوم درست شود، انجام خواهد شد. فردا جلسه‌ای هم در ارتباط با این موضوع در وزارتخانه داریم که امیدواریم برطرف شود.

وزیر ورزش در پایان عنوان کرد: امیدواریم این دو تیم مردمی توسط مردم اداره شوند و از ظرفیت‌های بخش خصوصی استفاده شود. اگر در اختیار مردم باشند و بدانند که منابع‌شان هم تامین می‌شود، هواداران دیگر دغدغه ندارند. من هم به اصل کاری خودم که سیاست گذاری است، می‌پردازم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار