آخرین اخبار:
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x

سخنگوی شهرداری تهران: واردات ون، تاکسی و اتوبوس از چین صرفه‌جویی مالی و ارزی داشت/ زیر بار زورگویی برخی تولیدکنندگان داخل نرفتیم

عبدالمطهر محمدخانی در نشست خبری مشترک با سخنگوی شورای شهر تهران: طبق قرارداد با طرف چینی برای واردات تاکسی، اتوبوس و ون برقی صرفه جویی مالی و ارزی خیلی خوبی به نفع مردم اتفاق افتاد. یک دوره پر فشار یکی دو ماهه در رسانه را با علم اینکه می‌دانستیم منشا این فشار‌ها کجاست پشت سر گذاشتیم و زیر بار زورگویی برخی تولیدکنندگان داخل نرفتیم و یک صرفه جویی خیلی خوبی به نفع مردم در خرید اتوبوس، تاکسی و ون صورت گرفت هر چند شهرداری تهران همچنان مدعی خریدار تولید باکیفیت داخل است.
کد ویدیو
کد خبر:۱۱۳۵۴۱۷
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار