بيش از 100 طلبه و دانشجو در ميدان ارگ تهران به تحصن نشستند
کد خبر:۱۱۳۵۵۷
در اعتراض به عدم برخورد قوه قضائيه با سران فتنه؛

بيش از 100 طلبه و دانشجو در ميدان ارگ تهران به تحصن نشستند

بيش از 100طلبه و دانشجو عصر امروز در اقدامي خودجوش با محكوم كردن اغتشاشات روز گذشته تهران در ميدان ارگ تحصن كرده و از دستگاه قضا محاكمه سريع و قاطعانه سران فتنه را خواستار شدند.
به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، بيش از 100 طلبه، دانشجو و اقشار مختلف مردم در اقدامي خودجوش به منظور محكوم كردن اغتشاشات 25 بهمن كه منجر به شهادت يك دانشجوي بسيجي شد ضمن تجمع و تحصن مقابل ساختمان دادگستري تهران از دستگاه قضا محاكمه سريع و قاطعانه سران فتنه را خواستار شدند.
 
در اين تحصن اعتراض آميز كه از ساعت 17 در ميدان ارگك تهران آغاز شده است، معترضان با در دست داشتن پلاكاردهاي «ميزان راي ملت است»، «ملت جز به اعدام راضي نيست» و «تحصن اعتراض آميز طلاب و دانشجويان براي محاكمه سران فتنه»، شعار «منافق و صهيونيزم پيوندتان مبارك»، «ملت ايستاده است»، «مسئولين چه مي كنند» و «قوه با بصيرت شجاعت شجاعت» سر دادند.
 
همچنين در اين تحصن اعتراض آميز دانشجويان و طلاب نماز مغرب و عشا را در خيابان به جماعت اقامه كردند.
 
اين در حالي است كه به دليل قرار داشتن محل تحصن در ورودي بازار تهران و محل تردد مردم، هر لحظه بر تعداد تجمع كنندگان اضافه مي شود.
 
لازم به ذكر است بيانيه دانشجويان و طلاب خودجوش تحصن كننده نيز در جمع مردان و زناني كه در اين تحصن شركت كردند، خوانده شد./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار