آخرین اخبار:

مدیرعامل ماشین سازی اراک: برای ساخت و تامین ۲۰۰ میلیون یورو تجهیزات سازمان بنادر اعلام آمادگی کردیم، ولی شنیده می‌شود قرار است از چین وارد کنند

رضا سرائی در آیین رونمایی و تحویل نخستین راکتور‌های بومی فوق سنگین تولید متانول: تاسیسات بندری و سازمان بنادر کشور در حال خرید نزدیک ۲۰۰ میلیون یورو انواع جرثقیل و تجهیزات بندری است، ما با پشتیبانی و حمایت استاندار با وزارتخانه مکاتبه کردیم و تقاضا کردیم تامین این تجهیزات به شرکت ماشین سازی اراک سپرده شود. پیگیری‌های ما تا این لحظه به نتیجه نرسیده و متاسفانه اخباری که داریم این است که قرار است از چین وارد شود. تقاضا می‌کنیم این تجهیزات توسط شرکت ماشین سازی ساخته شود.
کد خبر:۱۱۳۶۱۳۱
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار