کد خبر:۱۱۳۶۷۸
با برپايي تجمع اعتراض آميز؛
مردم بعد از نمازجمعه محكوميت سران فتنه را فرياد مي زنند
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي با صدور اطلاعيهاي، از مردم با بصيرت ايران اسلامي دعوت كرد تا با حضور در تجمع اعتراضآميزي كه روز جمعه 29 بهمن ماه پس از اقامه نماز جمعه در سراسر كشور انجام ميشود، تنفر و انزجار خود را از جنايت سران فتنه و منافقان كوردل اعلام دارند.
به گزارش گروه فرهنگي «خبرگزاري دانشجو»، در اين اطلاعيه آمده است: دعوت سران فتنه از حاميان منافق و سلطنتطلب و اراذل ضدانقلاب براي ايجاد اغتشاش در 25 بهمن ماه با هدف فراهم كردن خوراك تبليغاتي براي رسانههاي بيگانه بويژه آمريكا، انگليس و اسرائيل غاصب كه منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادي از هموطنان عزيز شد بار ديگر پرده از چهره خبيث مهرههاي سوخته استكبار و لاشههاي متعفن سياسي فتنه 88 برداشت.
شوراي هماهنگي تبليغت اسلامي در بيانيه خود آورده است: اين حركت فتنه گران نشان داد كه اتحاد پليد و شوم جيرهخواران و مزدوران ضدانقلاب به همراه منافقان و سلطنتطلبان روي ديگري از نفاق نو ظهور و تلاش استكبار جهاني و صهيونيسم بينالملل براي گشودن دوباره راهي است كه با عزم و اراده راسخ و استوار ملت غيور و بصير ايران اسلامي در سال 1360 مسدود و منجر به فرار خودفروختگان جنايتكار و پناه گرفتن آنان در زير چتر حمايتي صدام خونآشام شده است.
اين اطلاعيه ميافزايد: اكنون كه هدايتهاي روشنگرانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي و خويشتنداري مسوولان نظام مقدس جمهوري اسلامي و صبر ملت غيرتمند و صبور ايران نتوانسته است سران فتنه را از گمراهي و جهالت و خواب غفلت بيدار كرده و آنان را از سقوط در جهنم پستي و رذالت و همراهي با آمريكاي جنايتكار و اسرائيل غاصب باز دارد؛ ملت آزاده و شهيدپرور ايران اجازه نخواهد داد تا با عصيان و گردنكشي مشتي مزدور خود فروخته قدرت طلب آرامش مردم، اموال عمومي و بيتالمال مسلمانان مورد آتش حقد و كينه فتنهگران قرار بگيرد.
شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در بيانيه خود خاطرنشان كرده است: مردم آزاده ايران به فتنه گران اجازه نخواهند داد برغم آغشته بودن دستان كثيف آنان به خون جوانان عزيز كشور اسلامي با فرار از مجازات زمينه خوشرقصي بيگانگان و دشمنان انقلاب اسلامي را به سركردگي شيطان بزرگ، آمريكاي جهانخوار و اذناب داخلياش فراهم كنند. شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي در اين اطلاعيه آورده است: مردم شريف تهران پس از اقامه نماز جمعه 29 بهمن ماه با حضور آگاهانه و با صلابت در ميدان انقلاب نفرت و خشم و انزجار خود را از جنايات ددمنشانه و تحركات پليد سران فتنه و منافقين و سلطنتطلبان همپيمانشان فرياد خواهند كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰