آخرین اخبار:
کد خبر:۱۱۳۶۹۴۴

دومین تجربه زنان در حساس‌ترین مسابقه فوتبال ایران؛

امشب دربی تهران درحالی برگزار می‌شود که برای دومین بار در ۴۵ سال اخیر، زنان می‌توانند نظاره‌گر این مسابقه از نزدیک باشند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهرآورد ۱۰۳ درحالی از ساعت ۲۰ آغاز می‌شود که این دومین بار است زنان مجوز تماشای داربی از نزدیک را خواهند داشت. در شهرآورد ۱۰۲، ۱۵۰۰ بلیط به هواداران زن پرسپولیسی فروخته شد و در مقابل ۱۵۰۰ بلیط هم برای هواداران زن استقلالی در نظر گرفته شده بود که البته در آن برهه از زمان، اعتراضات زیادی از سوی آن‌ها وجود داشت.

اما در روز‌های اخیر و پس از قطعی شدن زمان شهرآورد ۱۰۳، هواداران زن این دو تیم اعتراض مشترکی مبنی بر افزایش سهم برای خرید بلیط داشتند تا بخش بیشتری از ورزشگاه را در اختیار داشته باشند. بر اساس آنچه اعلام شده، برای داربی شماره ۱۰۳، مجموعا ۵۰۰۰ بلیط به زنان هوادار دو تیم اختصاص داده شده است که در کمتر ۵ دقیقه این میزان بلیط به فروش رسید. در این مسابقه زنان پرسپولیسی ۲۵۰۰ سهم بلیط خواهند داشت و در مقابل دختران استقلالی هم از همین میزان سهم برخوردارند.

گفتنی است که ضلع جنوبی و شمالی استادیوم آزادی در طبقه دوم که شامل پشت دروازه‌های دو تیم است، محل استقرار زنانی خواهد بود که موفق به خرید بلیط الکترونیکی شده‌اند. همچنین محل ورود آن‌ها از پارکینگ شماره ۲ واقع در ضلع غربی ورزشگاه آزادی خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار