نتيجه فلسفه زندگي سرمايه داري غرب فرو افتادن در فقر اقتصادي است
کد خبر:۱۱۳۹۶۷
سردار نقدي:

نتيجه فلسفه زندگي سرمايه داري غرب فرو افتادن در فقر اقتصادي است

رئيس سازمان بسيج مستضعفين نتيجه فلسفه زندگي سرمايه داري غرب را فرو افتادن در فقر اقتصادي و كامجويي مادي از دنيا دانست كه در انواع جنايت‌ها عليه بشريت و ملت‌هاي خلاصه شده است.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» از بندرعباس، محمدرضا نقدي شب گذشته در جلسه هم انديشي نخبگان و پيشكسوتان جهادگر در خميني شهر بشاگرد با بيان اينكه نقطه‌عطف حركت‌هاي جهادي، تربيت و آموزش جهادي است، اظهار داشت: رهاورد و چشم انداز آينده بسيج سازندگي، گروه‌هاي جهادي است كه بايد توليد فكر و راه اندازي مركز مطالعات حركت‌هاي جهادي از همين هم انديشي آغاز شود.

وي افزود: هر جوان بسيجي حداقل بايد يك دوره در سال در خدمت كار جهادي باشد و در جهت تشكيل هسته‌هاي فكري ترويجي با الهام گرفتن از مرحوم عبدالله والي، نماد سازندگي و انفاق در بشاگرد براي دستيابي به اين چشم انداز تلاش كند.
 
رئيس سازمان بسيج مستضعفين كشور بيان داشت: امام راحل پيوسته نقشه اهداف بلند اسلام و انقلاب را حركت هاي جهادي در ظهور حضرت مهدي (عج) و تحقق حاكميت جهاني اسلام ترسيم كردند و امروز اين پيروزي ها را مديون فداكاري و ايثار افرادي چون مرحوم والي، از بنيان گذاران سازندگي بشاگرد هستند.
 
نقدي در شيوه الهي روش خداوند براي تربيت بشر آنچه را كه بيش از همه به آن اهتمام شده ساختن و تبيين الگوها دانست.

وي ادامه داد: مهمترين وظيفه حركت هاي جهادي در الگوسازي اسلامي تلاش در راستاي تقويت ميدان معنويت و الگوسازي اجتماعي است و كليد اين الگوسازي بايد با هم انديشي نخبگان آغاز شود.
 
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه دشمن بيش از همه چيز در معرفي اين الگوها در هراس است، قرآن كريم را معرف اين الگوها دانست و خاطرنشان كرد: الگوها هم آموزش و هم تربيت و هم حجت اند كه نتيجه آن بايد تحقق معنويت در جامعه ايراني باشد.
 
نقدي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: از اول آغاز انقلاب اسلامي صهيونيست ها همه تلاش خود را به كار گرفتند كه يك الگو به جامعه بشري القا كنند، بنابراين با انواع كودتا، تهديد و محاصره هاي اقتصادي و علمي تلاش كردند كه چهره اين كشور را عقب مانده و آشفته نشان دهند.
 
وي تاكيد كرد: صهيونيست‌ها در اين مسير تلاش كردند ملت و كشور ما را استحاله كنند تا دنيا با يك نظام استحاله شده مواجه شود و اين گونه القا كنند كه نمي توان توام با پيشرفت و دستيابي به صنعت، زندگي آسوده و با تقوا داشت و همچنين مطيع ولايت و احكام اسلام بود و هم به فناوري‌هاي پيشرفته دست يافت.
 
نقدي در ادامه نتيجه فلسفه زندگي سرمايه داري غرب را فرو افتادن در فقر اقتصادي و كامجويي مادي از دنيا دانست كه در انواع جنايت‌ها عليه بشريت و ملت‌هاي مظلوم و آنچه كه امروز در گوشه و كنار جهان در دست اندازي‌هاي آمريكايي‌ها و اسرائيل غاصب به حقوق ملت‌ها مي بينيم، خلاصه شده است.
 
 رئيس سازمان بسيج مستضعفين در پايان با اشاره به اينكه تفكر غرب يك تفكر منفعت طلبي است، خاطرنشان كرد: اگر مي خواهيد الگوي الهام بخش براي جامعه بشريت باشيم مرحوم والي، بنيانگذار حركت‌هاي جهادي كه در داير كردن حوزه‌هاي علميه، ساخت مدرسه و مسجد و توليد اشتغال براي جوانان و كسب رضايت خداوند در شهرستان بشاگرد بود را الگويي براي حركت‌هاي جهادي در تحولات جهان اسلام قرار دهيم.
 
لازم به ذكر است، مراسم هم انديشي نخبگان و پيشكوستان جهادگر سراسر كشور در خميني شهر بشاگرد با افتتاح پايگاه اينترنتي بسيج اين منطقه همراه بود./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار